Ahojte idem si po radu na poradni si nasa pediatricka vsimla ze nas syn ma Lavy semennik väcsi dost ma to vydesilo hned nam dala vymeny listok na Urologiu pytala som sa co to moze byt co si Mysli nevyjadrila sa ze Ona nevie ale ze do Roka budeme len pozorovany citala som ze to moze byt hydrokela
Fakt neviem co cakat co robit som vydesena na smrt
Najlepsie natom je ze som si to doma vobec nevsimla pridu mi stale Ine pocas dna 🤷♀️
Nejake skusenosti s tymto ? Je realne ze sa to vstrebe ? 😞😞
A nema hydrokelu? Neskusala mu to presvietit baterkou? Hydrokela, ktora to pravdepodobne bude, uz treba rozlisit len ci vrodena alebo ziskana, pricom u malych deti je vacsinou vrodena a rozne sa meni v zavislosti od polohy, placu, namahy atd.. hydrokela sa vacsinou sama vstrebe, uvadza sa ze do 2 rokov je na to cas, ale na to mozu mat rozni lekari rozne nazory.
Edit: ok, teraz som si to precitala poriadne, ze pises ze asi je to hydrokela. Nemas sa coho na smrt obavat.
@gajdosovci nas maly fakt malo place
A ak tak urcite nie dlho.. a po narodeni to nemal 😟😟
@anavixy
Lenze on to po narodeni nemal teda nevraveli to v porodnici ani v sprave to nema napisane doposial ani na poradniach si to pediatricka nevsimla
😟
Ano ono sa to moze az neskor ukazat. Kazdopadne nie je na tom nic strasne ani vazne co by ta malo na smrt vydesit, budete to sledovat, pozorovat, verim, ze sa to upravi 🍀
Môj malý mal rovnaký problém, lenže on mal už 1,5roka.. Tiež som si to nevšimla, v podstate to mal do roka OK, len potom sa jeden dosť zväčšil. Vtedy som si googlila a dočítala som sa, že by nemal veľa plakávať. Bola som u urológa, vravel, že kontrola o 3 mesiace. Odvtedy som dávala taky pozor, aby neplakal, nejedoval sa atď 😄 Ale asi pomohlo, lebo sa mu to krásne vstrebalo...