Ma niekto skusenost ze ste isli s detmi na ultrazvuk uzlin na krku pre ich zvacsenie ? Syn ma ochvilu 8 a nas poslala ze sa jej nepacia az mam strach
Aj moj syn ma reaktivne uzliny pri kazdej chorobe viroze su na prvy pohlad viditelne.
Aj môj má na krku. Tiež chodíme na ultrazvuk. Môj prekonal toxoplazmu vraj. Môjmu to nemizne roky. Len furt kontrolujeme aj ultrazvuk aj odbery
Baby dikes 🙂 praveze nemam tušak ci prekonal nejaku taku chorobu nikdy mu to nebolo odobrate ale menili sme detsku lekarku lebo tamta uz ma srala riadne a ta nova uplne zlata hned ze na usg lebo ich ma vacsie , verim ze mu urobi ak pdbery zatial na usg nas poslala lebo odbery mal robene b apríli u imonualergologicky a tam uplne mal vsetko fajn aj eozinofily co bolo niekedy vyskocene tak nechapem
@mon1806 môj má extra veľké. Ale nakoniec sme na usg zistili že ich má malé ale viac kusov pri sebe a to potom vyzerá že má velikánsku hrčku. Ja som tam šla roztrasena až tak som bola v strese. Ale tým že sa to kontroluje od malička každý pol rok tak už taký stres nemám. A to môj je chudý a tenký krk. Tak keď otoci krkom až ma strasie jak to vidím. Inak aj to záleží kde je tá uzlina. Môj má na boku krku. Myslím od uší dole
@tatiana149 presne aj moj a tiez je chudy ako palička
@mon1806 áno vatsinou to majú deti chuducke a s krkom tenkým. Lebo samozrejme je to viac vidno keď sa vytočí. Aj môj ďalší syn má na krku uzliny ale jemu to nieje vidieť keďže nieje taky tenučky ako starší
@mon1806 ahoj, ja som s malym riesila uzliny a stale vlastne ma jednu velku..ale je pohybliva a makka a ma do 2cm..mna doktorka neposielala nikde, isla som sama lebo sa mi to nepozdavalo..oznacili ju za reaktivnu..on prekonal v minulosti mononukleozu takze to prikladaju tomu.. kazdy den mu ju kontrolujem..zmensuje a zvacsuje sa podla toho ci telo bojuje prave s nejakym infektom.. kde ma tvoj maly uzlinu? jednu ci viac?