Dobrý deň prosím vás poraďte mi malý má už asi dva mesiace menšiu uzlinku za uchom...O týždeň ideme na rok a pol ročnú kontrolu takže pôjdem s lekárovi sa opýtať čo to je len chcem vedieť či niekto mal s tým skúsenosti.ďakujem
urobili ultrazvuk, je to zhluk malých hrčiek. stále to tam má, vraj to časom zmizne. dalej neriešim. malé decká to vraj majú, ale ja som chcela mať istotu, lebo ta hrčka je viditeľná voľným okom. aspon som kludnejšia
@zuzu_la no Vám verím...ved aj ja sa chcem Uistiť že je všetko ok... ja som dokt volala tak povedala že to môže byt aj z pádu..lebo sa buchol práve tam....a že to môže byt aj po ockovani....ale že kým je to mäkké že to je ok že sa nemám obávať..teraz pôjdem na kontrolu tak som zvedavá čo povie!!
držím palce, určite to bude OK
Môj dvoj rocny syn ju za uskom má už skoro rok...keď je chorý tak sa mu zväčší o dosť inak je veľká asi ako hrášok viditeľná voľným okom...dr vravela že je to normálne že to časom zmizne...videla to aj hematologicka a tiež vravela že je to u detí bežné 😊
@michaella94 dobrý deň...dnes som bola u dokt...takže mi tiež povedala že to je ok..normálny nález a viac zo neriešila ani má nikam s tým neposlala...takže uvidíme časom...či sa to bude meniť....
Dakujem všetkých čo reagovali na môj prisevok...
@jonka23 ani nás nepodieľala...my sme chodili na hematologiu kvôli niečomu inému ale tam dr kontrolovala vždy aj uzliny ...fakt sa nemáte čoho báť to zmizne ale keď bude drobec chorý môže sa zväčšiť...držím palce 😊
my sme boli pred mesiacom na ultrazvuku kvoli uzline za uškom, cca 8mmm hrčku tam mal, nález bol v poriadku.