Ahojte mamičky, majú aj vaše deti zväčšené uzliny na krku? Moja malá má 7 rokov a na jednej strane na úrovni hrtana ju má hádam aj 1.5cm. Doktorka povedala vraj je to normálne a viac neriešila no už mám z toho stresy keď vidím že to nemizne. Uzlina je mäkká, keď ju stlačím tak sa hýbe. Potrebujem upokojiť lebo sa zbláznim!!!
Aj my to tak máme a pri chorobe ich ma hrozne :( boli sme aj na sono že všetko ok ..ako dlho ich už máte ?
@ivet345 klud. Makka, pohybliva, to su uz dva znaky, ze je to ok. Moj maly ma tiez taku pod sankou, viem o nej uz od septembra
@ivet345 ahoj ja keď som mala 7 rokov som mala zväčšené uzliny. Bola som u doktorky povedala že to je v poriadku. Asi o mesiac sa mi to tak zväčšilo že som sa začala dusiť a musela som ísť okamžite do nemocnice. Bohužiaľ operácia, infúzie a 3 mesiace na lôžku 😕 operovali ma 2x odvtedy všetko ok mala som zapálené uzliny. Nechcem plašiť ale ja by som utekala na pohotovosť keď by sa to náhodou zväčšilo. Držím palce nech je malá v poriadku 😊🍀
Jasne, stale to zacina este pred nachladenim. Tiez som sa najprv bala, ale už neriesim.