Užívanie Maltoferu a problém s kakaním. Čo pomôže?

ivetka138
4. feb 2013

Ahojte,moj 3,5 ročný syn musel začať užívať Maltofer na chudokrvnosť a odvtedy má problémy s kakaním,strašne pri tom plače a vždy má krvavú riťku,Čo je dobré aby sa vykakal?Ďakujem

natalinkaco
4. feb 2013

Ahoj, my sme tiež po maltoferi mali rovnaký problém, nám veľmi pomohli minerálne soli, pekne sa nám kakanie napravilo, odporúčam 🙂

caly8
4. feb 2013

prestať dávať maltofer .. moja dcéra mala niečo pred troma rôčkami tiež problém s chudokrvnosťou .. dr. nám predpísala maltofer a ked som si prečítala aké problémy zo zapekaním a výsledky čo sa týka železa mizivé tak som to ani nedávala .. kúpila som jej doplnok výživy sirup Ferrofortis B (stál cca 20€) užívala ho mesiac a dieťa výsledky ako víno ..od vtedy žiadny problém .. 🙂

luciana12
4. feb 2013

súhlasím s @caly8 ... vysadiť Maltofer a dať plnohodnotnú výživu a problém sa upraví sám, ten Ferrofortis mám na sklade ak by bolo treba pošlem, sú s ním naozaj dobré výsledky, želám všetko dobré 🙂

danusskaaa
4. feb 2013

aj my sme s tym mali problem!!! po 3 tyzdnoch sme ho vysadili, lebo som sa na to nemohla uz pozerat. skus zelezo a ine vitamny ziskat zo stravy, lebo tie kvapky su otras. hned som malej nasadila probiotika, a upravilo sa to. kamoskin syn pri tychto kvapkach prisiel o zubok-normalne sa mu skazil/ohnedol/ v necelych 3 rokoch 😖 😖 😖

josenka
4. feb 2013

My tiež berieme Maltofer, ale len trikrát do týždňa. Keďže kojím, zvýšila som železo sebe, beriem Ferretab a snažím sa jesť potraviny bohaté na železo. Až teraz som si všimla, že synček má už 3,5 roka - tak jemu upraviť stravu, netrápiť ho, chúďatko. Pri staršom synovi som mala podobné problémy so zapekaním, tak som tie kvapky vysadila.

careamell
4. feb 2013

Aj ja som ho brala a mala som rovnaký problém. Malý bol tiež chudokrvný ale rozhodla som sa to riešiť stravou nie chémiou. Zaraď do jedálnička brokolicu, sušené marhule, melasu, semienka, listové šaláty, Rooibos čaj a Šípkový čaj, ak jete mäso tak hovädzie, cviklu, to je bomba, pšeno, strukoviny....treba poštudovať, je toho viac 🙂

anickad77
4. feb 2013

urcite ho vysadit, suhlasim s @careamell, malinky to uzival tiez, dvakrat denne - nielen, ze ho zapekalo, este k tomu aj vracal - tvoj je uz velky - urcite zvysit prijem zeleza v strave 🙂 vela stastia 🙂

aristka
4. feb 2013

skús mu pridať aj b vitamín ,vieš ono železo všeobecne zapeká ,neviem či by si dal dať do zadočku čípky aby samu ľahšie kakalo,tie dostaneš v lekárni,klasické vazelínové

lienkaninka
4. feb 2013

ahoj na chudokrvnosť je najlepšie hovadzie maso a jesť ho každý den. Ja som mala s dcérou poddobný problém a po meisaci jedenia hovadziny sa nám to upravilo. a na to kakanie skús na lačno štavu zo slivkového kompotu a vysadiť maltofer, ono sa to postupne upraví pekný večer

zigzag
5. feb 2013

preco do svojich deti trepete umeliny., zvys mu zelene a cervene ( nie cukriky, ale ovocie a zeleninu)v strave a niaky maltofer brat nemusi, neviem preco si kazda mysli, ze sup tam tabletku a je problem vyrieseny.... v skutocnosti riesis nieco co je iba priznak a nie podstatu problemu a tym je nedostatok zivin v strave a z toho su vsetky problemy..