Ahojte,moj 3,5 ročný syn musel začať užívať Maltofer na chudokrvnosť a odvtedy má problémy s kakaním,strašne pri tom plače a vždy má krvavú riťku,Čo je dobré aby sa vykakal?Ďakujem
prestať dávať maltofer .. moja dcéra mala niečo pred troma rôčkami tiež problém s chudokrvnosťou .. dr. nám predpísala maltofer a ked som si prečítala aké problémy zo zapekaním a výsledky čo sa týka železa mizivé tak som to ani nedávala .. kúpila som jej doplnok výživy sirup Ferrofortis B (stál cca 20€) užívala ho mesiac a dieťa výsledky ako víno ..od vtedy žiadny problém .. 🙂
aj my sme s tym mali problem!!! po 3 tyzdnoch sme ho vysadili, lebo som sa na to nemohla uz pozerat. skus zelezo a ine vitamny ziskat zo stravy, lebo tie kvapky su otras. hned som malej nasadila probiotika, a upravilo sa to. kamoskin syn pri tychto kvapkach prisiel o zubok-normalne sa mu skazil/ohnedol/ v necelych 3 rokoch 😖 😖 😖
My tiež berieme Maltofer, ale len trikrát do týždňa. Keďže kojím, zvýšila som železo sebe, beriem Ferretab a snažím sa jesť potraviny bohaté na železo. Až teraz som si všimla, že synček má už 3,5 roka - tak jemu upraviť stravu, netrápiť ho, chúďatko. Pri staršom synovi som mala podobné problémy so zapekaním, tak som tie kvapky vysadila.
Aj ja som ho brala a mala som rovnaký problém. Malý bol tiež chudokrvný ale rozhodla som sa to riešiť stravou nie chémiou. Zaraď do jedálnička brokolicu, sušené marhule, melasu, semienka, listové šaláty, Rooibos čaj a Šípkový čaj, ak jete mäso tak hovädzie, cviklu, to je bomba, pšeno, strukoviny....treba poštudovať, je toho viac 🙂
skús mu pridať aj b vitamín ,vieš ono železo všeobecne zapeká ,neviem či by si dal dať do zadočku čípky aby samu ľahšie kakalo,tie dostaneš v lekárni,klasické vazelínové
ahoj na chudokrvnosť je najlepšie hovadzie maso a jesť ho každý den. Ja som mala s dcérou poddobný problém a po meisaci jedenia hovadziny sa nám to upravilo. a na to kakanie skús na lačno štavu zo slivkového kompotu a vysadiť maltofer, ono sa to postupne upraví pekný večer
preco do svojich deti trepete umeliny., zvys mu zelene a cervene ( nie cukriky, ale ovocie a zeleninu)v strave a niaky maltofer brat nemusi, neviem preco si kazda mysli, ze sup tam tabletku a je problem vyrieseny.... v skutocnosti riesis nieco co je iba priznak a nie podstatu problemu a tym je nedostatok zivin v strave a z toho su vsetky problemy..
Ahoj, my sme tiež po maltoferi mali rovnaký problém, nám veľmi pomohli minerálne soli, pekne sa nám kakanie napravilo, odporúčam 🙂