Užívanie Lieku Sinupret

drobcek26l
26. okt 2013

Prosím Vás aké máte skúsenosti s týmto liekom? Malý ma upchatý nosík a steká mu to do hrdla, tak to manželovi ponúkli v lekárni, len teraz neviem, či to môžem s niečím kombinovať alebo nie. Či mu mám dať ešte aj Nasivin do nošteka a Nurofen od teploty alebo ako? Malý ma 14 mesiacov. Ďakujem za každú radu.

ziarcanka
26. okt 2013

Ak má drobec riedke tečúce sople, tak sinupret nepotrebujete. Používa sa na riedenie hlienov - husté sople, ktoré idú ťažko von, prípadne na vyčistenie dutín. Kľudne môžeš ešte nasivin na uvoľnenie nošteka aj nurofen od teploty.

martina28p
26. okt 2013

@drobcek26l ahoj,my ho používame už velmi dávno,od tých najmenších po najväčších 🙂 a sme spokojní,uvolňuje hlieny a tiež som popri tom deťom dávala napr.pamycon ak sme mali predpísaný,takžekludne môžeš kombinovať aj s kvapkami či sprayom do nošteka.je to na prírodnej báze,takže neškodí.

bea13
26. okt 2013

aj my ho vzdy pouzijeme (aj dospelaci), ak je treba, posobi na horne i na dolne dychacie cesty, je na prirodnej baze takze kludne mozete kombinovat s kavpkami do nosa a inymi, my ho podavame v caji, nakolko je horky, ale to zavisi od dietata, ako to zvladne

drobcek26l
autor
26. okt 2013

@katren
@ziarcanka
@martina28p
@bea13 Ďakujem Vám veľmi pekne za vaše rady. Pomohli ste mi !!!