Prosím Vás aké máte skúsenosti s týmto liekom? Malý ma upchatý nosík a steká mu to do hrdla, tak to manželovi ponúkli v lekárni, len teraz neviem, či to môžem s niečím kombinovať alebo nie. Či mu mám dať ešte aj Nasivin do nošteka a Nurofen od teploty alebo ako? Malý ma 14 mesiacov. Ďakujem za každú radu.
Ak má drobec riedke tečúce sople, tak sinupret nepotrebujete. Používa sa na riedenie hlienov - husté sople, ktoré idú ťažko von, prípadne na vyčistenie dutín. Kľudne môžeš ešte nasivin na uvoľnenie nošteka aj nurofen od teploty.
@drobcek26l ahoj,my ho používame už velmi dávno,od tých najmenších po najväčších 🙂 a sme spokojní,uvolňuje hlieny a tiež som popri tom deťom dávala napr.pamycon ak sme mali predpísaný,takžekludne môžeš kombinovať aj s kvapkami či sprayom do nošteka.je to na prírodnej báze,takže neškodí.
aj my ho vzdy pouzijeme (aj dospelaci), ak je treba, posobi na horne i na dolne dychacie cesty, je na prirodnej baze takze kludne mozete kombinovat s kavpkami do nosa a inymi, my ho podavame v caji, nakolko je horky, ale to zavisi od dietata, ako to zvladne
@katren
@ziarcanka
@martina28p
@bea13 Ďakujem Vám veľmi pekne za vaše rady. Pomohli ste mi !!!
@drobcek26l https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/sinupret-kvapky-mate-skusenosti/