Ahojte baby stretli ste sa niektora s tymto liekom???? Su to atb ktore nam prwdpisali na pohotovosti moj maly mal zapal hrdielka....berie to od nedele. Plus paralen capiky na horucku. Dnes som si vsimla,,,ze ma po tele drobne cervene vyrazky. Najprv som si myslela ze su to potnixky,,,ale teraz si myslim ci to nieje nwjaka reakcia na cedrox. Viete mi poradit???? Dakujem
@ivanusko Moje dcery bravali Cedrox pravidelne na sarlach, ten sa prejavuje zapalenym hrdlom a cervenym vysypom. Mozno je to ono. Inak nam ich vzdy daval lekar prave kvoli tomu, ze moje deti su alergicke na penicilin.
Ak to neprejde tak do 24 hodin, aspon by som zavolala lekarovi. A skus si precitat pribalovy letak, mozno je to aj reakcia na liek.
@ivanusko ahoj,my sme ho mali raz,tiez na pohotovosti nam ho predpisala pani Dr na hrdlo,maly sa mi z neho vyhadzal,a este aj vracal,isli sme k dr a hned nam ho zmenila,dr si myslela ze je to 6 choroba ale ked vracal tak nie,bola to reakcia na Cedrox, a nakoniec sme zistili ze Dr na pohotovosti malemu dala vacsiu davku ako mal mat mozno aj preto
@pupavka_pupavka a aku davku si davala???nam kazala 1,5ml kazdych 12hod. A vyhadzal sa ti hned??? Ci po case????
@ivanusko 3ml /12h vyhadzal sa na sruhy den
@pupavka_pupavka moj to berie od nedele a vyhadzal sa vcera.
@pupavka_pupavka a co ti nato dal??
@ivanusko fenistil a druhe antibiotika
@pupavka_pupavka aj mne mozu zmenit atb ked ma ich brat uz len do nedele???
@ivanusko ak sa dieta vyhadze alebo ma nejaky problem uz ich dalej nesmie brat!
@pupavka_pupavka okey. Idem a nim radsej na pohootovost a uvidime. Kolko nal tvoj ked saa vysipal??
@ivanusko chod na pohotovost, a nedaj s aodbit ak ti budu tvrdit ze je to 6.choroba!lebo pri tej s adieta vyhadze ale ak ma antibiotika na hrdlo nech mu daju ine
@pupavka_pupavka uz som bol ma tu 6chorobu. Atb mal na hrdlo,,tie cedrox...a to z atb nema zo nieje vraj alergia....na atb. Dieta sa vraj vyhadze lked mu klesne teplota a to aj mal. Uz som spokojnejsia😊😊
zavolaj na detsku pohotovosť a poraď sa