Mamicky chcem sa spytat, predpisala vasim detom doktorka kvapky Zyrtec ? ak ano, kolko ste to davali svojim detom ?
Ahoj, môj syn je alergik, mal pravidelne užívať Zodak kvapky, päť kvapiek ráno a päť večer...niekedy keď v lekárni nemali Zodak a ja som nechcela čakať, kým ho objednajú, na radu lekárničky som kúpila aj kvapky Zyrtec, podľa jej slov je to v podstate to isté zloženie... takže bez problémov....prečo sa pýtaš keď sa smiem spýtať??
ahoj moj syn užíva zyrtek vždy ked sa prihlási laryngitída...od 2,5 roka vždy ráno a večer po 7 kvapiek, teraz má 5 rokov a keď začne "štekať " už mu mám dávať po 10 kvapiek....
Nas syn berie zyrtec vzdy na jar,ked vsetko kvitne. Bez neho by sme nevedeli fungovat,lebo ma hned mega opuchnute,hnisave oci 😒
Mamicky, prosim mam otazku: nie su vase deticky po uziti zyrtecu spave? 🙂
Aj moja malá užívala Zyrtec na alergiu, v lete sme vysadili.. Teraz má sirup Zodac.
@zuzana_stet Dcérka nebola po ňom spavá.
ahojte,aj moj bral zyrtec na alergiu ale teraz je chory, kasle hlieny, ma plny nos, aj mal teplotu a dala nam dr. zas zyrtec aj ked toto nie su priznaky alergie. mam z toho teraz kus chaos. tento liek je urceny aj na liecbu kasla z prechladnutia?
Moze zyrtec pouzivat dietatko aj bez lekarskeho predpisu??dakukem
syn ich mal vlani v lete, ked bol chory ... na odpuchnutie nosovej sliznice ... su to antihistaminika ... bral ich len vtedy jednorazovo