Užívali vaše detičky kvapky Zyrtec?

dominga1
2. jan 2014

Mamicky chcem sa spytat, predpisala vasim detom doktorka kvapky Zyrtec ? ak ano, kolko ste to davali svojim detom ?

zuzanockamt
2. jan 2014

syn ich mal vlani v lete, ked bol chory ... na odpuchnutie nosovej sliznice ... su to antihistaminika ... bral ich len vtedy jednorazovo

mishkahaska
2. jan 2014

Ahoj, môj syn je alergik, mal pravidelne užívať Zodak kvapky, päť kvapiek ráno a päť večer...niekedy keď v lekárni nemali Zodak a ja som nechcela čakať, kým ho objednajú, na radu lekárničky som kúpila aj kvapky Zyrtec, podľa jej slov je to v podstate to isté zloženie... takže bez problémov....prečo sa pýtaš keď sa smiem spýtať??

vendi77
3. jan 2014

ahoj moj syn užíva zyrtek vždy ked sa prihlási laryngitída...od 2,5 roka vždy ráno a večer po 7 kvapiek, teraz má 5 rokov a keď začne "štekať " už mu mám dávať po 10 kvapiek....

kafoditka
3. jan 2014

Nas syn berie zyrtec vzdy na jar,ked vsetko kvitne. Bez neho by sme nevedeli fungovat,lebo ma hned mega opuchnute,hnisave oci 😒

zuzana_stet
30. máj 2014

Mamicky, prosim mam otazku: nie su vase deticky po uziti zyrtecu spave? 🙂

kokorunecka
30. máj 2014

Aj moja malá užívala Zyrtec na alergiu, v lete sme vysadili.. Teraz má sirup Zodac.
@zuzana_stet Dcérka nebola po ňom spavá.

amia3
4. feb 2015

ahojte,aj moj bral zyrtec na alergiu ale teraz je chory, kasle hlieny, ma plny nos, aj mal teplotu a dala nam dr. zas zyrtec aj ked toto nie su priznaky alergie. mam z toho teraz kus chaos. tento liek je urceny aj na liecbu kasla z prechladnutia?

pepulka1394
26. apr 2016

Moze zyrtec pouzivat dietatko aj bez lekarskeho predpisu??dakukem