Ahojte
Chcela by som vas poprosit o skusenosti. Dcera ma 6 rokov,chodime logopedicke kvoli vyslovnosti R. Vsimli sme si (aj ona si vsimla) ze jej uzdicka pod jazykom taha jazyk,ze by jej to bolo treba nastrihnut. Dnes sme boli na vysetreni,dr povedala ze sa to robi v celkovej anesteze,ze je tam 6 stichov. Dost som ostala prekvapena,myslela som ze to cvaknu a je to. Dost sa bojim tej celkovej anestezy. Mate s tym niekto skusenosti?robili vam to? Dakujem
@gita17 v akom veku?
Dcere to robili ked mala 1 mes.na orl. Smyk za minutu a bolo po vsetkom. Podla toho co mi hovorila nasa logopedicka tak to robia aj u zubara a bez anestezy na pockanie.
@tatulienka mne to robiil, hned po narodeni (2x) a mojmu synovi tiez - 3 den po narodeni. Ked ide o babatko, tak je to smyk-smyk, ale lekarka, co mu to robila spomenula, ze vo vyssom veku sa to musi sit. Detom sa anesteza davakvoli tomu, ze mozu panikarit a mykat sa a v konecnom dosledku ich moze potom chirurg vazne poranit.
Ale asi ide aj o to ako velmi sa to striha, ci len jemne, alebo je treba viac strihat.
@tatulienka Ani nie 3minúty a hotovo, kolegyninej dcére to robili ako 8 ročnej asi dva týždne dozadu.
@tatulienka 2 roky mal tusim
@tatulienka ahoj moja ma 3roky akurát teraz pondelok mala operáciu všetko prebehlo v poriadku boli sme na Kramároch cca hodinu to trvalo a hneď v ten deň nás pustili domou
Len neviem ci to ma v poriadku lebo ma to tam také cudne teraz biely povlak 😣
to je hovadina, mojmu bratovi to robila detska obvodna, smyk smyk a bolo za 5 min. Dokonca 2krat, lebo prvy krat nezarezala dost