Uzdička na predkožke

29. máj 2024

Maminky, idem sa poradit. Syn (8r) ma dvomi lekarmi potvrdenu skratenu uzdicku pri predkozke. Odporucaju kratky zakrok v narkoze (prerusenie uzdicky). Aktualne ma len problem, ze mu nejde predkozka stiahnut kvoli tomu uplne, asi len 90%.
Ja som toho nazoru, dat to cim skor urobit a mat klud. Ale moj manzel, je ineho nazoru. Vravi, ze najlepsie pockat, kym mu to zacne (ak vobec zacne) robit problem, ked zacne sexualne zit.
Ja si ale myslim, ze 16 rocneho urcite uz k lekarovi tak lahko nedostaneme, ak nahodou aj ano, urcite bude mat z pobytu vacsi stres, ako teraz. Tiez si myslim, ze by nam mozno ani nepovedal, ze ma problem pri sexe resp. masturbacii.
Co vy na to? Neriesil niekto nieco podobne? Viete poradit?

deedol
29. máj 2024

riadila by som sa nazorom dvoch (!) lekarov 🙂 podla mna mas pravdu ty.

beata_k
29. máj 2024

Osobne by som pockala mozno rok, dva. Uzdicka je dooost elasticka vec. Pravidelnym stahovanim by sa mohla natiahnut.

anjelicek26
29. máj 2024

Mojmu ju nadstavovali v 6 rokoch dvoma stehmi..myslim, ze v puberte vysvetlovat v skole,ze si dva tyzdne po zákroku bez telesnej,lebo ta boli penis je trosku konplikovanejsie,ako keď sú to drobce. Navyše prvý sex a masturbacia nemá byť bolestivy zážitok kvôli takej drobnosti...

babovka2321
29. máj 2024

Ja by som to dala hned. Skusenost z blizkeho okolia, viac kludne napisem do spravy, ak mi napises.

vesimelonimarsista
29. máj 2024

my to teraz riesime, mojmu synovi (15 rokov) sa natrhla, velmi mu to tam krvacalo, cim viac jaziev sa mu tam vytvori, tym to bude horsie.

autor
29. máj 2024

@vesimelonimarsista to mi vravel aj jeden z lekarov, ze preto to robia v narkoze, lebo to velmi krvaca