Ahojte, brala ste niektora cele tehotenstvo progesteron cipky a mate dieta s autizmom? Nasla som studiu, kde davaju spojitost medzi uzivaniu progesteronu a autizmom a dokonca aj homosexualitou u chlapcov😀 Dakujem😊
Daj link
Progesteron v tehotenstve normálne telo tvorí, väčšinou sa dáva utrogestan, keď chyba a nemá čo udržať tehotenstvo. To by potom každý chlap čo sa narodí mal mať sklony k homosexualite keďže cez placentu prechádzajú aj hormóny matky. Pošli sem tu štúdiu, naozaj rada by som si ju prečítala
Uzivala som utrogestan niekolko mesiacov a autistu nemam.Ci bude homosexual neviem, je to este dieta.
Štúdiu o tej homosexualite robili na 34 subjektoch ak som dobre pochopila. To určite nie je relevantná vzorka. A ten autizmus tiež nie je jednoznačný. Každopádne utrogestan sa používa na nejakú indikáciu. Musíš zvážiť, či benefit preváži toto “riziko”
Pri oboch synov.... Ale nie utrogestan, ale iny progesteron. Ani jeden nema autizmus. Ale cele tehu to nebolo. Ty si uzivala cele tehotenstvo? To je zvlastne... Ja prvy trimester.
@ailiba ano, zial kvoli krcku som uzivala mega davky aj v druhom a tretom trimestri:/ v prvom skrz spinenie.
Tak to je mi luto... Ale osobne si myslim, ze s tymto autizmus nema vela spoločného. V kazdom pripade tam musi byt viac veci. Ale poznam jednu pani a ta pracuje s autistami. Povedala mi, ze viaceri, ktori boli riadne diagnostikovani ako autisti po par rokoch sa zmenili a uz taki neboli... Nikto nevie preco. Vraj ockovanie je jednym s vyznamnym spustacim cinitelom. To mam od tych, co s takymi detmi pracujú.
🤦🏼♀️🤦🏼♀️