Dnes mi lekar povedal, ze malemu uteka srdiecko, ale ze je to asi z mojej chudokrvnosti. Ale aj tak ma vystrasil. Neviem, ci neboli ozvy az nejakych 170....nemate s tym niektora skusenost? ☹
jeej...dakujem shela...to sa uz prijemnejsie pocuva.
pocula som, ze sa da to nejako liecit podavanim liekov u matky pocas tehu 😕
No ja na tu chudokrvnost beriem zelezo, ale zjavne je to asi malo. Uz sa snazim ho vyhladavat v kazdej strave, tak dufam, ze do buducej poradne sa to zmeni a ze to bol len nejaky maly plany poplach.
mala to aj zabka pri porode/trval 36h kvoli uzkej panve/,jej namerali az nad 200niekolko hodin po sebe/stav tiesne-zvazovali cisarsky/,ale to uz merali kazdu pol hodinu pre istotu-potom sa mala upokojila.
tiez som bola anemicka,ale toto suviselo s porodom,nie je zatial tvoj pripad.
tweet,neboj sa,keby ti robili ozaj kazdych x minut ozvy,tak to stale nebude tak vysoko.uz to mas tiez za par. 🙂
dik roasha za povzbudenie. ja by som to uz tiez chcela mat co najskor za sebou. lebo tak sa bojim, ci sa mi nahodou ten maly v brusku nejak netrapi.
tweetinkapp...hej moja mala to mala tyzden pred porodom...tak sme utekali do nemocnice a tam nenasli nic.. vraveli ze obcas sa to moze stat ale ze po porode bude vsetko OK..mali pravdu..mala nema ziaden problem 😉 takze neboj vsetko bude OK