Uštipnutie

kakavenko
15. aug 2016

Prosím,co to môže byť,? Boli sme na dovolenke v chatke,okolo boli 3 mačky domácej.Baby prisli domov postipane. 2 dni nič a dnes znovu 2 štípance.mna rajbne.

seahorse27
15. aug 2016

Fotka nie je velmi kvalitná, ale ak dobre vidím, tak su tam 3 štípance vedľa seba. To vyzerá na blsku, v horšom prípade plosticu. Treba všetko oblečenie, ktoré ste mali na dovolenke vyprať, taktiež postelne prádlo na 60 st. Kúpte alebo objednajte z netu nejaky účinný sprej proti blcham a plosticiam a vystriekajte spálňu/ detsku izbu, ak to stipe v noci....hlavne postele, matrace a okolie.

janinah
15. aug 2016

blší štípanec vyzerá inak

pribinak
15. aug 2016

toto nie je stipanec od plostice, to su take male bodky, nie taketo nieco tahave

kakavenko
autor
15. aug 2016

@pribinak druhá dcéra má také červené bodky a na druhý deň toto,no bola s manželom na rybách,tak ani doma nespala

pribinak
15. aug 2016

@kakavenko mozno pol roka dozadu som tu riesila, ze tu bol synovec, tiez mal stipance, bala som sa plostic a inej havede, ale doktor povedal, ze plostica ma male izolovane vpichy, bodka vedla bodky

kakavenko
autor
15. aug 2016

@pribinak Bože ja neviem,co to môže byť,som z toho zúfalá,My smanzelom nie sme postipane.Aj tak ďakujem,ze si odpisala.hlavne na rukách ,krku ,chrbte aj na tvári to majú.

simka556
11. aug 2017

Ahoj potrebujem poradiť ako rozonam uštipnutie od ploštice .. naprv som si našla tri uštipnutia ale také ako od Komára ale priebehu dňa ma začalo svrbiet celé tele a pomaly sa mi to vyhazuje všade je to naozaj ta ploštice alebo alergická reakcia na toho komára alebo neviem .. poraďte mi máte s tým skúsenosti ďakujem 😏

simka556
11. aug 2017

Vyzerá to nejako takto a mám to už všade 😏

lindsey
12. nov 2017

@simka556 Ahoj. Čo si mala nakoniec ?

lindsey
12. nov 2017

@kakavenko zistili ste napokon čo to bolo?

simka556
14. nov 2017

@lindsey
Ahoj , nakoniec to bola alergická reakcia

lindsey
14. nov 2017

@simka556 no ako dobre