Potrebujem poradiť. Mám 2,5 mesačného syna. Cez deň je v pokoji, spinká. Akonáhle príde večer tak plače a nechce spať, chce byť na rukách, keď ho dáme do postielky tak zas plače (asi to bude tým že veľa ľudí ho mali na rukách (známi) a asi na tie ruky naučil.)
@alexandra444__ suks to video čo som ti poslala, mne to pomohlo
Podľa mňa je to tým, že už registruje co je deň, čo je moc, vie zo odlíšiť a k spánku potrebuje tvoju blízkosť.... Určite nie je to tým, že "naučili" ho na ruky.... Skus ho uspať teda na rukách, na prsníku, v nosiči a potom neskôr opatrne preložiť do postieľky, pripadne vyskúšajte spoločne spanie.
@alexandra444__ je ešte malinký, do 6mesiacov som absolútne neriešila ako spí, nech si spí ako chce a keď nechce neuspávaj ho, ja som tiež bola vždy okolo3 ráno hore do cca 4 ráno a potom ho odvalilo, položila som do postielky a spali sme do 8 rána,
taký malinký ešte nemôže mať režim a spať ako ty chceš,
možno MOŽNO okolo 4 mesiaca ale to mi príde tiež skoro, 6mesačné si už mení spánok a spať by malo doobeda max.45 minut, poobede 2 hodiny a podvečer tiež cca do 45 maximálne...
@alexandra444__ neviem ci sa dá a s tým niečo robiť, skor nie, mali sme ten istý problém, tiež mala chcela vkuse zaspávať na rukách, trvalo to dlho ,kým sa oducila 🙂