Cafte baby.Prosim Vas je tu niektora mamicka,ktorej dietatko ma problem s usnym mazom?U nas je to uz 3x co dcerke musia cistit usko na orl,lebo ten maz je stvrdnuty.Dnes sme boli ale pre nespolupracu dietatka nam kazal dr kupit len spray do uska a ze ten maz sa potom zacne akoby rozpustat a uz len vytrieme.Viete mi napisat s akym sprayom mate skusenost?
vobec to nestipe, je to v podstate olej. Ved ked sa mala boji, vyskusaj najprv na sebe, aby si jej ukazala.
@zvonkohra odporucam viecky do uska, neviem ako stare mas dietatko, ale v madarsku kupuje rozne, levandulove, kamilkove, pomahaju a velmi
Ano raz do dna. Treba v klude lezat aspon 10 min nech to ma cas zaucinkovat, musi to jemne v usku bublinkovat. Kupila si ten s peroxidom?
Ale nic sa nestane ked to skusis este raz aj hned, je to len olej.
Neboj pomaly to pojde von.
tak to som rada, ze sa podarilo. Hlavne nech tie nase deti netrpia🙂. vsetko dobre prajem.
@zvonkohra takze na druhy krat jej toho z ucha vyslo viacej?
@kaktusik007 na druhy ano a na treti vsetko
@kaktusik007 odporucam
@ada274 ahoj.prosim tá,našla som túto tému.dnes som kúpila tieto kvapky s peroxidom a dala malému(4rocnemu)do ucha.no nic mu po 10minutach nešlo vonku,žiadny bordel.to tam musí mať veľmi stuhnuté,nahromadené.....píšeš že tri dni po sebe dať....a potom,ak sa to neuvoľní ani po troch dňoch?to už smer ORL,však?uška ho nebolia,ale má tam ten maz.a nechcem aby sa mu to tam zapalilo alebo čo..... ďakujem
Ahoj, ano skusajte. Trosku jemne pomasiruj usko zvonku a ked nepomoze treba ist na orl tam spravia vyplach. Inac udrzba usi by mala byt taka ze len vyumyvas usi teplou vodou zvonku. Pchat by sa do zukovodu nic nemalo.
@ada274 ďakujem.zatial som mu to dala raz po tri dni a raz po dva dni.no nič nešlo vonku.este skúsim od pondelku mu to dať tri dni po sebe po 20min každé ucho,ale to už dopredu viem že keď doteraz mu to nepomohlo,tak už ťažko....boli ten výplach?nevieš?bohvie ako to tam má nahromadené,že mu to nejde von,sa bojím,že ho to bude bolieť.....
Vyplach sa robi teplou vodou a neboli to.
Ahoj, riesila som to. nakupila som rozne spreje. 1 sa volal audi sprej, je to v podstate slana voda a nefunguje to vobec. Nevyhadzuj peniaze za pripravky na baze slanej vody. Kedze sme boli zufali, obvolali sme rozne ORL ambulancie a v 1 nam poradili pripravok Aurecon peroxid http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-.... Do uska nakvapkas 4 kvapky, dietatko musi pokojne lezat na boku. Nakvapkas, usko jemne zvonku premasirujes, aby kvapky zisli dolu zvukovodom a cakas 10 minut v klude. Kedze obsahuju peroxid, kvapky budu v uchu jemne sumiet, to co je tvrde narusia, rozpustia. Po 10 minutach si treba sadnut a zvukovod jemne vytriet servitkou. Toto treba zopakovat 3 dni po sebe, nam to zabralo perefektne. Neboli to, nestipe to, len treba byt v klude.
ked problem poriesite, vyhybajte sa cisteniu usi vatovymi tycinkami. Usi - vonkajsi zvukovod cistite len teplou vodou. Prebytocnu vodu treba osusit uterakom.