Ušná zátka u 3-ročného

elenaleni
1. okt 2024

Mile maminky prosím poraďte ak ste mali takú skúsenosť... Synovi (3 roky) vytvorila sa zátka v uške ešte v Februári, dali nám na orl kvapky ktoré to mali rozpustíť ale oni nič neurobili. Skúsiť to vyplachnut pani doktorka nešla, lebo dieťa veľmi protestovalo, museli sme ho držať (ja aj manžel) aj aby len pozriela pani doktorka do toho uška.
Teraz vidím že začalo mu to vadiť. Ale stále sa bojí lekárov, pracujeme na tom ale zatiaľ žiadna šanca že zvladne to v kľude. Tak možno dakto výplachoval zatku u malého dieťaťa, alebo ešte nejaký typy poznáte na to🙏🙏 ďakujem krásne.

zuzanita1609
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cookie29
1. okt 2024

Skus kupit kvapky na rozpustenie typ cerulyse

tanyan
1. okt 2024

Ja mám dobrú skúsenosť so sprejom Aqua Clean. Dcére som najskôr vysvetlila, že sú to také pukačky, ktoré bude počuť ako keď mala pukaciu penu do kúpeľa. Nastriekala som a ležali sme spolu, aby mi rozprávala či to počuje pukať. Pekne sa jej to uvoľnilo a vytieklo, zvyšok som utrela servítkou.
https://www.drmax.sk/dr-max-usny-sprej-aqua-cle...

lotuska97
1. okt 2024

@elenaleni pamätám si, že ako dieťaťu mi veľmi pomohli ušné sviečky, existujú aj detské sviečky, sú take farebne.
Je u toho však potrebné vklude ležať, ale možno ak by si pred synčeka dala zrkadlo a on mohol pozorovať ako to pomaly horí, tak by vydržal 🤷🏼‍♀️

elenaleni
autor
2. okt 2024

@lotuska97 @tanyan @cookie29 ďakujem všetkým, uložila som tieto rády. Zatiaľ to sa nám nedá lebo chlapec môj to ne vydrží, ale skúsim po nejakej dobe, dúfam už trošku to sa bude meniť s vekom...