Ahojte maminky, mam 3 rocneho synceka a mame ist na urologiu. Nasla som dvoch urologov v TN, Sokol a Svihorik. Koho odporucate? dakujem.
Ok, popytam sa. Dik za info.😃
Kohutek robi aj u Sokola. Ordinuju u neho mladi velmi sikovni doktori. Ale pre deticky by som odporucila doktorku Hostakovu v Trencianskej Teplej. Hlavne berie deticky prednostne a necakas tam tak dlho ako u Sokola.
Baby, dakujem za infosky. Zavolam, popytam sa a dufam ze vyberiem to najlepsie pre mojho drobca.
Dobrý deň. Urolog v TN nam odporucil zakrok ( riesili sme vtedy stahovanie predkozky). Nebola som presvedcena ze musime ist na zakrok. Nakoniec sme sa objednali v BA na kramaroch. Lekar vysetril, predpisal masticku, ktora pomohla. Urolog v TN uz nastastie neordinuje,.....problemy s drogami. Odvtedy sme urologa nepotrebovali, neviem vam poradit😔 Ale kamaratka chodi so synom k urologovi. popytam sa jej, ku ktoremu a ako je spokojna a dam vam vediet, teda ak chcete. Eva
Chodila k Sokolovi, konkretne Mudr Holba. Bola spokojna.
K sokolovi neodporucam... vyborny je v nemocnici dr. Kohutek a este jedna pani doktorka, nepamatm si meno, informuj sa, ako beru, je to v budove, kde je urazova chirurgia, rovno dole na tej istej chodbe hned za bufetom na prizemi...