Mam toto vysetrenie absolvovat so skoro 3 rocnym synom na Kramaroch.
Da sa to zvladnut aj bez narkozy? Ponukaju mi utlmenie alebo narkozu. Ako sa na to pripravit? Kde ste si to dali robit?
@kaja476 synovi maju robit vysetrenie kde mu daju sondu do konecnika a zacievkuju ho. Toto robia aj vam? Syn nepouziva cievky. Nie je na to zvyknuty, len pri cystoskopii to 5x zazil ale to mu zavadzali v anesteze kateter. Jeho vysetrenie ma prebiehat v klude - plnia mechur a zistuju kapacitu a svalstvo panvoveho dna.
@kloranebb pri tomto vysetrovani by urcite mal byt zacievkovany. Iny sposob zistenia ptm asi nieje...
@angelikjaro ano to je mi jasne. Len som chcela vediet od predchadzajucej mamicky ci aj oni mali urodynamicke vysetrenie ktore bolo robene pomocou cievkovania a sondy v konecniku. Lebo ak toto zvladaju 2x do roka tak to je obdivuhodne a mozno to nie je az take hrozne ako ma strasia lekari.
@kloranebb to ze lekari vystrasia to je pravda no je pravda aj to , ze ked este si precitate daco horsie na internete tak to velmi nepomoze 🙂
@angelikjaro jasne suhlasim ale potrebujem skusenosti deti ktore to absolvovali aby som vedela ci ta narkoza je nutna. Syn ich uz mal pocas 2 rokov 6. A ak nie je nutna a da sa na to nejako pripravit rada by som urobila vsetko. Napriklad ma napadlo pustit synovi rozpravku pocas toho vysetrenia - neviem ci to pomoze odputat pozornost od toho co sa s nim bude diat..
@klorane
@kloranebb Dcere ani pri cystoskopii nedavali narkozu. Pri urodynamike jej nedavaju sondu do konecnika. Nam kazdy krat hovoria ze to je ukazkove dieta, ze vacsina deti je pri tom vysetreny zla, ale nie je to nic strasne. Moze byt ze chlapci maju to vysetrenie ine ako dievcata. Raz mi jedna pani hovorila co ma syna, ze pri tom sa pouziva nejaka tycka, to myslela asi tu sondu.
Podla toho ako zvlada Vase dieta stresove situacie ale u tych mensich by som povedal, ze je lepsia anestezia...