Ahojte dnes 8 ročna prišla zo skoly unavena divne unavena, trochu zvyšena teplota, ale stale ju taha na spanie. Robili sme z oči spadli všetky zapalky no neviem či mam tomu veriť či nie. Je 7 hodin a ona už po 4x išla spat hore nevydrži dlhsie ako hodinu, je to divne..nestalo sa to niekomu?? Vraj ju nič neboli.
Naco sa pytas, ci mas tomu verit, ked tomu ocividne veris. To je ale tvoja vec. Jasne, ze je to chobotina. Ty sa stale citis 100-percenrne dobre?
Moze to byt z horucavy, mozno malo pila, mozno na nu nieco lezie.
Ale ty uz mas diagnozu aj liecbu, takze co vlasne chces riesit?
divne unavená to je ako? 😂 ale tak keď píšeš že spadli všetky zápalky, tak to je už jasné..... 🙈😂 našťastie neviem ani čo to znamená 😂
aj moja 10-ročná dcéra poobede spala... aj deti sú unavené z celého roka, konečne to opadlo, nemusia bežať na krúžky, potrebujú trochu vypnúť.
Zápalky nechaj na pokoji daj jej vodu a nech spí koľko chce.
@januska12323 😂😂😂😂
🤦 🤦🤦🤦
ked mas nick aky mas,tak sa carov predsa nebojis,ci? 😎 ...
prosiiim vysvetlite mi ako toto abrakadabra so zapalkami funguje, resp. o co tam ide 🙂 Nerobim si z nikoho srandu, normalne ma to zaujima ...
boze je mi do placu aki ludia maju deti
daj dcere vlaznu sprchu alebo ju poutieraj mokrym uterakom ak nevladze stat v sprche. Nech sa napije, ide na zachod, daj jej lahucke pyzamo a nech ide skoro spat. Je mozne ze je dehydrovana a aj pocas celeho tyzdna riadne unavena. Ak by sa jej zvysila teplota alebo by zvracala daj jej paralen. Spanok a klud jej pomoze najviac.
Zapalky su neucinne. Zober si vecsi pohar, daj odtiect vodu aby sla taka svieza, napln pohar presne 1cm od vrchu. Chod za svojou dcerou do izby a ten pohar jej podaj do ruk zo slovami. Napi sa zlatko, dnes bolo horuco aby si nebola dehydrovana. Pre vacsi ucinok jej do ust mozes dat vit. C. A potom budes pocut carovne slova Dakujem mami.
Teraz je medzi detmi rozsirena viroza. Nehovorim, že takéto veci neexistujú, ale vyzerá to skôr na tu virozu
ako je dcere dnes ?
Mierna teplota, unava, proste bude chora... to, ze ju dnes nic neboli neznamena, ze imunita nepracuje na 200% a potrebuje klud a spat... k urieknutiu sa radsej nevyjadrujem.