Ahojte neviem ku komu sa mám obrátiť aby má vyšetril na ADD alebo ADHD. Nakoľko syn spĺňa dosť s toho a ja ako dieťa som mala príznaky ale pred 30r neriešila rodičia ale potrebujem to pre svoj pokoj v duši. Len neviem do akého centra alebo DR. Mám ísť lebo net nič moc mi nepomohol. Keď by ste pomohli v meste Ba niekto. Dakujém za info.....::
@limenka ty mas problemy..., teda mne diagnostikovali deti/nie dieta na adhd/add a nik sa ma nepytal ci niekto v rodine manzel ci ja ci pod. mame tuto diagnozu.... blbost budu sa ta pytat na neho na porod, na jeho psychomotoricky vovoj. v dnesnej dobe ma vela deti ahdh/add a nepripisuje sa tomu velky vyznam, len sa s tym treba naucit zit a hlavne pracovat (s tymito detmi) a hlavne prijat ich take ake su. drzim palceky
a inak tuto diagnozu ti stanovi psychiater kazdy dobry psychiater, ak si ju chces dat diagnostikovat ty, tak mozes sa u niektore objedat u vas v rajone
@kacena4
Vieš že dosť veľa veci keď ho pozorujem je niečom ako som bola ja len má zaujíma ak môžem o tvoju skúsenosť . Máš asi skúsenosť s diagnostiku detičiek synček má ísť u vás sa to nejak prejavovalo že si mala podozrenie alebo odporučenie. Asi by som tá zapípala milión otázkami lebo články prax neni to iste v zivote
odbornika neodporucim, ale odporucim literaturu... urcite si kup knihu Syndrom travenia a psychologie.. skvela kniha a verim, ze vam pomoze .. je presne aj pre ludi s ADHD