Prosim ak niekto vie poradte ako co postupovat
Syn v piatok utrpel uraz v ms na dvore behal zrazil sa s inym chlapcom.
Uc vyhodnotila ze sa nic nestalo iba si zranil spodnu peru .
Ped som prisla ponho takto mi to podali. Pospisala som ze ma informovali. Ved sa stane uraz taky
Vecer manzel zistil ze ma poskodene predne zuby kyvali sa a nad nimi krv dasno opuchnute
Rano som sla na pohotovost dali nam rady a pondelok rengen a mozno dlahovanie zub.
Napisala som triednej uc ktora mala dovolenku ze syn nepride nakolko ide na rengen
Pondelok dcerka do ms a so synom na vysetrenie - dr . Zubky odumru kasovita strava prist o tyzden na kontrolu a ked odumru vytrhnut zuby a mozu byt poskodene trvale a este rengen dat urobit.
Ok obehali sme si to
O 12 do ms po dceeku kde si ma pockali ucitelky
Nechcela som s tym nic take robit ale po tom ataku
A vyjadrenie uc ze ja ju nepresvedcim ze sa tam udrel
Ze jemu sa kyval zub iz v stvrtok no smola ja mu ich imyvam vedela by som
A ak by nemal udrete asi 2 dr by nas neposlali na rengen
Zakoncila to tym ze jej to kuto neni lebo in si za to moze a ona aj tak neveri ze tam si to udrel
Syn bol pri tom zapchaval si usi a doma povedal ze som sa hadala z uc
Neviem ako postupovat ale toto je moc ak mate mudru radu rada prijmem naozaj by som to neriesila ale reakcia ucitelky ma dostala
Ok obehali sme
V škôlke sa úraz samozrejme stať môže, ale reakcia učiteľky je prinajmenšom neprimeraná. Riešila by som to ostro s riaditeľkou. Máte vyjadrenie lekára, čo ma určite vyššiu váhu, ako učiteľkine dohady. Otázka je, aké môže riaditeľka vyvodiť dôsledky.
@martinka13 nechce ziadne vyvodit manzel si id riaditelky vyziadal zaznam u uraze ktore spisali dodatocne 4dni po uraze dali mi ho podpisat ja hlupa som to utobila a kopiu nedostala
je potrebny zapis a uplatnit si u ms skodu na zdravi