Úraz v škôlke

anaj44
23. jan 2023

Prosim ak niekto vie poradte ako co postupovat

Syn v piatok utrpel uraz v ms na dvore behal zrazil sa s inym chlapcom.

Uc vyhodnotila ze sa nic nestalo iba si zranil spodnu peru .

Ped som prisla ponho takto mi to podali. Pospisala som ze ma informovali. Ved sa stane uraz taky

Vecer manzel zistil ze ma poskodene predne zuby kyvali sa a nad nimi krv dasno opuchnute

Rano som sla na pohotovost dali nam rady a pondelok rengen a mozno dlahovanie zub.

Napisala som triednej uc ktora mala dovolenku ze syn nepride nakolko ide na rengen

Pondelok dcerka do ms a so synom na vysetrenie - dr . Zubky odumru kasovita strava prist o tyzden na kontrolu a ked odumru vytrhnut zuby a mozu byt poskodene trvale a este rengen dat urobit.
Ok obehali sme si to
O 12 do ms po dceeku kde si ma pockali ucitelky

Nechcela som s tym nic take robit ale po tom ataku
A vyjadrenie uc ze ja ju nepresvedcim ze sa tam udrel
Ze jemu sa kyval zub iz v stvrtok no smola ja mu ich imyvam vedela by som
A ak by nemal udrete asi 2 dr by nas neposlali na rengen

Zakoncila to tym ze jej to kuto neni lebo in si za to moze a ona aj tak neveri ze tam si to udrel

Syn bol pri tom zapchaval si usi a doma povedal ze som sa hadala z uc

Neviem ako postupovat ale toto je moc ak mate mudru radu rada prijmem naozaj by som to neriesila ale reakcia ucitelky ma dostala

Ok obehali sme

kaktusik007
23. jan 2023

je potrebny zapis a uplatnit si u ms skodu na zdravi

martinka13
24. jan 2023

V škôlke sa úraz samozrejme stať môže, ale reakcia učiteľky je prinajmenšom neprimeraná. Riešila by som to ostro s riaditeľkou. Máte vyjadrenie lekára, čo ma určite vyššiu váhu, ako učiteľkine dohady. Otázka je, aké môže riaditeľka vyvodiť dôsledky.

anaj44
autor
27. jan 2023

@martinka13 nechce ziadne vyvodit manzel si id riaditelky vyziadal zaznam u uraze ktore spisali dodatocne 4dni po uraze dali mi ho podpisat ja hlupa som to utobila a kopiu nedostala