baby,dcera bola pred dvoma,troma tyzdnami chora,a odvtedy ma upchaty nos,hoci je uz zdrava...dychat vie aj nosom pri zavretej puse,ale pocujem ze je upchaty,ze fufne...ak ste to mali u deticiek,co vam pomohlo a za aku dlhu dobu....dakujem
@stankot ahoj, neviem ako u deti, ale ja mam toto uz asi rok o kazdej nadche...nadcha prejde, z nosa mi uz nic nejde, ale upchava sa tak, ze sa niekedy vobec neviem nadychnut. bola som s tym na ORL, lebo som do seba nechcela stale pchat nasivin a tam mi povedali, ze mam chronicky zhrubnutu sliznicu, ktora zhrubne po kazdej nadcha. predpisali mi Nasonex, je to nenavykove a po par dnoch mi to vzdy prejde...az do dalsej nadchy. takze priznaky by sedeli, ktovie, ci to moze byt aj u deti.
kvapky počas soplíkov nedávam ani ja,ked už,tak sinupret a solmucol granulát............no a ten nasivin zaberie tak do 2,maximálne 3 dní,bud sa to vylieči úplne(samozrejme nie za tie 2-3 dni,ale je počuť podstatné zlepšenie),alebo sa spustia a môžu decká smrkať.
@stankot Mna ta doktorka normalne vysetrila a na zaklade vysetrenia zistila tu zhrubnutu sliiznicu...cize ak by nic nepomahalo, treba zajst na ORL, ja som sa s tym natrapila, v noci som sa budila, ze nemozem dychat. Inak ten nasonex je len na predpis a ci je aj pre deti, to by ti povedala lekarka.
@monicm suhlasim, u nas to bol obycajny soplik a pouzivali sme nasivin pre novorodencov, mali sme to asi ako 7-8 mesacny, trvalo nam veru asi mesiac kym sme sa z toho dostali, obcas som jej kvapla materske mliecko do nosovych dierok, aj som s tym bola u doktorky ale na vyter to nebolo, iba ja som mala pocit fufnania, sople uz neboli ziadne iba to ma trapilo..a poradili mi veru aby som jej cistila nos quixxom soft, ten nam velmi pomohol..odvtedy uz nic a to uz preslo 5 mesiacov,
@stankot je možné,že má ešte zadné soplíky,u nás na tie zadné soplíky krásne pomáha nasivin sinus,preferujeme sirup pred tabletami.ak by sa to nezlepšovalo,treba zájsť na orl,či nemá zväčšnú nosnú mandľu