Upchatie uška mazom

miskauska
15. apr 2024

Rada by som sa opýtala, ak má niekto skúsenosť s upchávaním ucha mazom. Môja 2,5 ročná dcera má zvýšenú tvorbu ušného mazu. Nemáte nejaké rady, skúsenosti, čo by pomohlo, ako tomu predchádzať alebo doma to vyčistiť? Príkladam aj foto

klarissa25
15. apr 2024

Ja chodím so synom na pravidelne čistenie k ORL....

betulinka1
15. apr 2024

@miskauska moj to maval iba v zime 3-4 rocny. V lete nic, lebo cele dni v bazene. Orl mu to cistila a povedala, ze to casom prejde a preslo. Vysvetlila to, ze je to hormonalneho pôvodu. Nemával ani zapal ucha ani iny problem. Potom sa to casom prestalo v zime tvorit. Orl to vyberala takou dlhou pinzetou, syn nic necítil.

ninka2018
15. apr 2024

@miskauska kúp 3%peroxid kvapnite do uška a uvidíte ako to zapeni a za noc vyjde kopec mazu

milanemila
15. apr 2024

Ja som minule zapalila usnu sviecku 4 rocnej a pekne jej dost vela vytiahlo, ale suhlasim ze najlepsia varianta je ist na ORL a dat precistit.

candii
15. apr 2024

Áno áno úplne najlepšie ORL raz za rok to nenahradí nič jednoznačne. Uško čistit len povrchovo alebo v lekárni sa dá kúpiť priamo na čistenie peroxid vodíka 3% to tak sumí v uchu a potom maz vytečie .. ja si tým cistievam

ninka2018
15. apr 2024

@candii ja detto

tykat
16. apr 2024

@ninka2018
@candii prosim ako presne cistite usi peroxidom? Syn ako prisiel do puberty tak ma s tym problem a nam len taky olej odporucali kvapkat ale mam pocit ze to je len horsie. Tak by sme skusili.

candii
16. apr 2024

@tykat ten olej je na nič. Normálne si lahnes na bok nastriekas si peroxid do ucha a ležíš zo 15 minút .. ak na prvý krát nepomôže opakujes. To je všetko. Ja mám úzke zvukovody a mne to zaberá ..

tykat
16. apr 2024

@candii super dakujem vyskusame