Prosím vás nestretli ste sa stým dcéra 8 ročná, má pocit že jej stále kvapka moč počas dňa hnevá ju že má vždy trošku mokré spodné prádlo ale stáva sa jej že pri smiechu nevie niekedy udržať a pocika sa, už som hľadala rady odborníkov ale že to musí ešte dozrieť nejak sa mi to zdá dlho vyšetrenie sme neabsolvovali iba konzultáciu
@pribinak nie lebo urológ skonštatoval že to prejde
To čo je? Však sa nenechaj odbyť len tak. Pohladaj iného urologa
@pribinak no keby že nieje všade kovid ale stále preto odkladám preto sa pýtam či sa stým niekto nestretol u nás sú len taký starý urologovia hľadám nejaký dobrú nefrologičku niekde v okolí ale teraz je to tazko
Však nápis z ktorého si mesta. Moč jej mize poslať do labaku aj pediatrička
@pribinak Humenné
podla mna jej nic nieje, proste si od smiechu cvrkne a co stava sa 🤷😁 ma slabsi mocovy mechur.. da sa s tym cvicit pri cikani, ze bude cikat s pauzami, 3 sekundy cikat a stop, zase cikat a stop atd.
Pri smiechu je to normálne, stáva sa to veľa ľuďom ale unik moču bežne počas dňa normálny nie je. Opätovne navštíviť urológa aj nefrologa.
@luckalukas_1 áno to to presne robíme tak uvidím či bude lepšie
@nikpa tak skúsim ešte
Ja zo synom som bola v Mi na nefrologii a nikdy viac. Vopchali don rovno dvoje ATB a nakoniec som si vyhladala kosice a sli sme do detskej fakultnej nemocnice ku nefrologicke Dologovej. Bola velmi zlata a syna pekne vysetrila. Priniesly sme aj moc, tak ho dali na rozbor. A vsetko bolo v poriadku. Nakolko tu v Mi mu hrozili uz tretie ATB
@kattky no veď toho sa obávam v našom okolí tu nepoznám v tejto oblasti dobrého odborníka ale počula som že sa dá v tom veľa pomôcť deťom len nájsť lekára
ked dokaze pri cikani robit pauzu, bude to dobre 😁 .. napr. ja to nedokazem, ked som bola mensia 6-7r tiez som sa pocikala, hlavne v noci a pri smiechu, samozrejme to preslo ale nedokazem dodnes robit pauzu pri cikani, proste ked raz pustim cikanie uz to nezastavim ani za svet, kym nevyprazdnim mocovy mechur 😂
@luckalukas_1 áno toto vie urobiť tak dúfam že sa to zlepší
Prosim ta, ako ste to doriesili? Mam podobny problem s dcerou 6 r.
Ahojky ako ste poriesili, moja 5 ročná sa sťažuje ze ked sa vypiša ze jej stále kapka a ma mokré gatky. Davam jej Uroval sirup,ale stále to pretrváva, niekedy sa aj v noci pocura.
@map0007 aj našej stále kvapka nič sme neporiesili lekár povedal že musí dozrieť dieťa ale u nás to už vyzerá že buď lieky alebo stým bude stále sa trápiť ,práve si hľadáme nového lekára
Ahojte...tiež mám dcérku,u ktorej po vycikani, niekedy po chvíľke,jej vytečie ešte trochu moču,pár kvapiek,ale že má mokré gaťky,už sa cíti nepríjemné,mala teraz 9 rokov,ale trvá to už dlhšie... Poriesili ste to niekto niekde?či ozaj má iba vyrásť z toho?
@miruska111m ahoj nás už druhýkrát preobjednali až na máj nám dali termín tak som zvedavá čo nám teraz povedia
Moc jej vyšetrili? Mala aj sono bruska?