Únik moču u 6 ročného chlapca

babulka82
31. dec 2014

mate stym niekto skusenost ? mam chlapca ma 6 rokov a stale si cvrke do slipov aj do pyžamka. Všimla som si aj že niekedy chodi cikat na poslednu chvilu tak nevem či si to robi sam alebo naozaj je niekde problem.Ako ste to riešili?

emily76
31. dec 2014

@babulka82 nas si tiez zvykne cvrknut, najcastejsie ked je rozihrany alebo rozblazneny a utekat na zachod nema kedy... nepocika sa uplne, lebo ked sa zbada, tak v pohode zadrzi a ide na wc. Takze si nemyslim, ze by tobola choroba. Skor otazka priorit 😉

babulka82
autor
31. dec 2014

@emily76 no už mi to lezie na nervy lebo stale mu odhovaram a stale nevie ist včas 😖 rozmyšlam že mu kupim nejaky sirup brusnicovy ved to mu neubliži,Ale vraj je to normalne v tomto veku som teraz nejake članky prečitala.

emily76
31. dec 2014

@babulka82 skus ho posielat castejsie cikat...ja to vidim na nasom, ked si zacne zmolit pipika, ze sa mu chce cikat a pytam sa ho, ci mu netreba....a zvycajne treba 😀 on ide aj sam pekne, ale ked je fakt niecim zaujaty, tak sa asi snazi vydrzat co najdlhsie alebo co... brusnice mu urcite neublizia, vyskusaj. A ak by to dlhsie trvalo, tak zbehni k dr...my sme chodili na nefrologiu, takze to ma nas v poriadku. Ale nie kvoli cikaniu sme tam boli...

leho29
4. jan 2015

Ahoj .. ano my mame s tym skusenosti .. uz rok .. bojujeme .. skusali sme po dobrom i po zlom ... no ako 7 roc. pred nastupom teraz do skoly .. sme to zacali riesit .. hospitalizovali si ho v nemocnici .. porobili vysetrenie .. sono, rontgen, psychologa ... atd ...
nasadili mu eurin .polovicku tabletky .. a musim povedat ze mame pokoj .. preto doporucujem riesit to .. pekny vecer