Únik moču u 3-ročného

11. aug 2024

sme vo fáze odplienkovania ide to celkom dobre pýta tá všetko a potom odrazu mokrý
Ale vôbec si to neuvedomuje stane sa mu a príde za mnou že je mokrí ale on nechcel prisat
Neviem či je to chyba alebo je to ešte ten vývin a je to normálne
Takéto kvapky /nedobrovoľne nehody má dosť často

barka1
11. aug 2024

Toto nie je únik mocu, ale normálne odplienkovanie.

henikap123
11. aug 2024

My sme odplienkovali pred 2 mesiacmi a bežne má mokré kratasky niekoľkokrát denne. Starší syn keď bol mensi pozeral rozprávku ako keby zabudol že potrebuje cikat, a mal mokré nohavice a dlho to trvalo.

bp123
11. aug 2024

Nam urolog, pediater aj psycholog povedali, ze do 5r je to normalne a nema sa to ani riesit. Nervovy system stale este dozrieva

jazula
11. aug 2024

Títo maličkí sa veľmi rýchlo zabudnú, keď ich niečo zaujme. Pri dcérke mi veľmi pomohlo v krátkom čase zrušiť hneď aj plienku na noc, miatlo ju to. Teraz má 3r3m, bez plienky je 5 mesiacov a stále sa teším dňu, kedy nemá kvapku v gaťkách 🤷‍♀️. V noci sa mi krásne pýta, keď viac pije a treba jej, ale cez deň sa veru občas zabudne a aj sa pociká. Treba trpezlivosť.
Keď bolo fakt zle (4-5x za deň totálne precikané nohavice), uplácala som ju kinderkom 😂, pomohlo. Po pár dňoch si už zvykla a dávala viac pozor aj bez úplatkov.