Ahojte MUDr. Nám predpísala na biele husté sopliky uniflox...Nepoznáte nejakú prirodnejsiu metódu? Sú to antibiotické kvapky a ja si nemyslím, že ak nemá iné príznaky, tak ich musí brat...každopádne nie som doktor, len sa chcem spýtať či Vam zabralo aj niečo prirodnejsie ako uniflox..ďakujem vopred za odpoveď, samozrejme jej ich budem dávať, ak má tu nejaká ukrizujete, že nepočúvam doktorov, len má naozaj zaujíma, či Vám niečo iné nezabralo
nam dr vzdy pisala uniflox az na take zlte az zelene sople, lebo v nich uz predpoklada bakterie ktore tie atb kvapky znicia, na biele sople by som ich asi este nedavala... skor odsavat a hydratovat kvapkami ako sa pise vyssie
Moja ma take biele tahave makke susne, nie soplik, ze by to tieklo od 4m kedy sa jej zacali prerezavat zubky. Rano odsajem po jednom susni z kazdej dierky a cely den je pokoj iny problem nema chora este nebola a ma 9m.
Niektory dr tvrdia ze biele su z mlieka a se ked prejde na tuhu stravu, tak to same zmizne.
Lueky by som davala az keby boli zlte/zelene alebo by sa jej tazko dychalo, kaslala...
Prirodnu cestu nepoznam, ale ordinovat terapiu podla vzhladu soplika je blbost. Ako dlho ma soplik, da sa odsat? Co si aplikovala do nosteka doteraz? Ma/mala aj ine priznaky ochorenia?
Myslim prirodnu liecbu soplikov pri potvrdenej bakterialnej infekcii.. samozrejme normalne sopliky (nech maju akukolvek farbu od priesvitnej az po zelenu, lebo ani na zelene nemusia byt vzdy nutne atb) treba hlavne odsavat, zvlhcovat nos morskou vodou a pouzivat dekongestiva (max 7 dni).
Podľa toho ako dlho ich ma, ak su to 2-3 dní tak odsavam, striekam vodu zhydratuje, pripadne na noc dávam kvapky s účinnou látkou... Ak 1 2tyzdne a žiadne zlepšenie, tak áno je čas na takéto riešenie.