Ahoj davali ste svojim detom uniflox kvapky aj do nosa?su urcene do oci a ucha a dokonca je tam pisane ze ho nesmu uzivat deti do 1roka a moja dr kazala davat malemu a to ma len 3 tyzdne!!!!bojim sa aby sa mu nieco nestalo alebo to nemalo nejake nasledky.ma v nose stafilokoka asi z ocka lebo mal hnisave ale na to mu tie kvapky uniflox zabrali.ma nadchu uz desat dni stale len odsavam chudacik.prosim napiste vasu skusenost s tymito kvapkami
ano davali , sice nie takym malym, ale ak robila vyter a zistila, ze treba tak asi treba. pamycon nezabera na vsetky bakterie, uniflox ma sirsi zaber, stale lepsie ako celkove ATB
Dakujem ale preco je tam pisane do jedneho roka nesmu deti. Potom to musi obsahovat nejaku latku ktora novorodencom moze uskodit nie?
@jajuska13 pozri, ma v sebe bakterie, tie sopliky asi aj zatekaju, ak sa bakterie dostanu na priedusky, dostane zapal priedusiek a to by uz bola ina kava... od zapalu priedusiek k zapalu je to uz na skok. Male deti nevedia kaslat, pri tychto komplikaciach sa ti dieta moze udusit, pretoze tie hlieny nedokaze vykaslat. Doktorka vie preco ten uniflox nasadila. Vobec sa neobavaj toho, ze sa tam pise od jedneho roka. V pripadoch ked treba, tak sa toto porusi, ale jedine s odporucanim doktora. VZDY sa voli mensie zlo. Teraz je to.uniflox, ak sa stav zhorsi, pridu silne atb,ktore sa davaju do.ust, tieto male deti maju casto problem prehltnut ten husty,sladky sirup a v tom pripade by ste uz skoncili na infuzkach. Takze ja radim nespekulovat a nasadit liek, ktory dala doktorka. Prepac ze to tak pisem, ale je ine ked je chory dospelak a ked tak male babo. Vsetky ti tubchceme dobre a ver ze aj doktorka
Od zapalu priedusiek k zapalu pluc....
@jajuska13 davala som, bezne sa davaju do nosa aj ked sa to tam nepise. Mna este vzdy upozorni aj lekarnicka, ze sa to tam nepisu, ale su aj do nosa. A co sa tyka 3 tyzdnoveho babatka... riadila by som sa vylucne doktorkou, ak povedala ze treba, urcite vie co robi. Ver jej. Urcite ma dovod, preco vam to nasadila. Ak ju neposluchnes, moze sa stav velmi skomplikovat. Urcite volila mensie zlo. Neboj bude dobre, dodrzuj predpisanu liecbu, s tak malym babom to nie je sranda. Drzim palce