Ahojte,
Chcela by som sa spýtať mamičiek. Mali niektoré z vašich detičiek kožnú reakciu na kvapky Uniflox? Veľké červené mapy na brušku, nohách, rucickach. Čo vám zabralo?
Ďakujem :/
@luckajozko21 dnes sme boli u imuno alergo a tá sa vyjadrila že si nemysli že by to bolo tými kvapkami. Vzali krv a uvidíme čo povedia výsledky. V podstate tým že syn je ešte malinký tak to mohlo byť čokoľvek alebo len prejav chrípky, vírusu keďže sme mali kašeľ, nádchu priedušky chytene. Tak uvidíme dala nam zodac a snáď to prejde rýchlo.
@misicka_k aj mne sa dr vyjadrila, ze je to velmi nepravdepodobne, preto mi ho chceli podat znovu po pol roku a sledovat reakciu. Mala som vtedy v uchu nejaku infekciu. Podla nej to bola skor reakcia z toho, ze mi to ucho preplachovali na niekolkokrat a 'pohlo sa s tym'. Snad sa to ani u mna ani u vas nepotvrdi a bude vsetko ok 🙂
Och ano ja to mam, ale ako dospelak. Skus fenistil kvapky alebo volaj dr nech dietatu predpise nieco na alergicku reakciu (ja som si dala aerius lebo sme ho mali doma a zabralo do pol hodiny. Na dalsi den to iste). Ja som s tym sla k imuno alergo maju mi robit testy, ci je to fakt unifloxom (len teraz som tehotna). Treba to mat v karte ak je to ozaj z toho lebo su to uplne bezne predpisovane kvapky. Drzim palce