mozem jednu flasticku unifloxu pouziavt aj do ucha aj nosa? nekontaminuj flasticku? a nezanesiem nieco este horsie do uaka trebars? lebo z nosa sa dcerke doslova leje hnusne zelene
Pise sa ze je na lekarsky predpis.....
Uniflox je na predpis, je to lokálne antibiotikum. Čiže nedá, sa len tak kúpiť. Ide aj o to, že ak dcéra má zelené sople, tak tam už potrebuje aj celkovo liečbu ATB, lokálne už to nemusí zabrať. Určite odporúčam ísť s nou k lekárovi.
@ivakat248 prosím Vás a ako špeciálne to kvapkate? Mám predpísané pre seba, vždy mám pocit, že sa mi tam veľa vyleje, stojí to hore vôbec nevtecie, aj 5 min ako píšu ležím, vždy je to hore, keď sa otočim celé mi to vytecie na vankúš. Vďaka. Ináč uniflox nie je le n do uší a očí?
Do nosa uniflox nepotrebuje.nema taký efekt ako si pediatri a rodičia myslía ....a celkové ATB má...nie som laik v ORL
@ivakat248 som orl sestra, uniflox je fajn do nosa, keď je začínajúca infekcia. Nie pri rozvinutom zápale, zelených soploch, tam fakt celkovo ATB a hlavne udržiavať priechodný nos. Takže odsat poriadne noštek, a strekni jej morskú vodu Baby Mare (pre detičky, aby veľmi nestipala). Chcela som odporučit kanvicku, ale u 9 mesiacov to nemá zmysel. Má aj niečo na zruedenie hlienov?
Má zápal stredného ucha? Tam uniflox tiež veľmi nepomôže, keďže infekcia je za bubienkom.
Nam bezne doktorka ho dava do oka a nosa. Pomaha aj na sople ked su zelene ale iba pri infektoch kedy nema dieta teploty ani nic len plny nos soplov.
Ovela lepsie zabera ako pamycon aspon nam.
mne doktorka v takych pripadoch odporucila kupit prazdnu flasticku s kvapkadlom preliat polku a pouzivat oddelene