Ahojte viem že budem teraz asi za nejeku moc ustráchanu matku ale mám 4 ročnú dcérku ktorá už postupne začína vynechávať obednú spánok v škôlke už aj doma keď sme doma má čo robiť aby išla na obed to postele a keď tam aj ľahne ešte trvá pol hodinu dakedy aj viac kým zaspí..dnes vstala ráno o pol ôsmej celý deň sa hrala pozerala rozprávky teraz zjedla obed buchty a zapila mliekom obliekala si sama pyžamko ľahká o druhej do postieľky a v podstate do minúty spala .som z toho vedľa lebo toto som u nej nezažila ani nepamätám môže dačo na ňu liezť? Teplotu nemá..
Je piatok...únava sa nazbierala dobrý obed;)vôbec to neries poslala si.Ked bude chorá zistíš...
Aj ona ráno zvykne byť o pol siedmej už hore..teraz pol osmej
1. Môže na ňu niečo liezť, 2. mení sa počasie, 3. dieťa aj keď už vynecháva obedný spánok, stále má len 4 roky a potrebuje si to sem-tam dospať, aj v škôlke ešte bežne 4ročné deti po obede spia, resp. minimálne oddychujú
Ja viem len to má zarazilo že rovno ľahla do postele a spala čo ona nezvykne vždy sa tam ešte baví alebo spieva si skáče po posteli niekedy to je dieťa ktorému slovo únava nič nehovor a teraz toto
Božínku šak je také počasie že každý by spal
Ok už je to objasnené...zobudila sa po trištvrte hodine že už je vyspatá 🙈
Ja som dnes tiez zjedla dobry sacharidovy obed a vyplo ma, necudujem sa jej 😂
Moze na nu aj nieco liezt, ale konkretne dnes je take pocasie, ze ja, manzel aj maly sme spali ako v bavlnke. Ja mam pritom chronicke problemy so spankom. Maly rano tahal o dost dlhsie ako obycajne.