Únava a nervozita deti

14. júl 2022

Ahojte dievčatá. Chcem sa poradiť či má niekto skúsenosť . Mam doma 6mesacne dieťatko a 5 ročnú. Doteraz bolo všetko v poriadku ale posledne dni mam strašný pocit únavy nevládzem nič a do toho mam zmeny nálad, ráno vstanem som ôk a po čase som strašne nervózna na všetko bez dôvodu. Manžel nieje doma skoro vôbec nakoľko staviame chalupu musí byť tam keď ma voľno v práci čiže na deti som úplne sama.sem tam sú tu starí rodička ale pracujú takže je to bieda . Všetko úplne deti aj domácnosť je na mne tak isto aj varenie pre partiu keď pomáhajú ma stavbe . Dáko to namna začína dolahat a mam dosť. Pričom doteraz som bola úplne v pohode veselá osoba pozitívna ze veľa toho znesiem a tak .. neviem myslíte že je to únavou vycerpanim alebo to môže byť aj antikoncepciou ktorú beriem mesiac?
Napadla ma aj to ze ci to nieje ňou. Keďže môže mať také vedľajšie účinky. Stretla ste sa niektorá s tým prosím Vás? Ďakujem pekné

anjelicek26
14. júl 2022

Vycerpanie, tepla, antikoncepcia (teda hormonalna zmena), vsetko dokopi... skus ju vysadit a uvidis, ono by sa do po 2-3 tyzdnoch malo stabilizovat potom...

autor
14. júl 2022

@anjelicek26 ďakujem.. rozmýšľam veru ze ju asi naozaj vysadim a keď tak doktor mi odporučil migrénu vraj to nemá taký vplyv ako tabletky na všetko. Mam posledne 4 tbl tak ich doberiem a skúsim vysadiť

autor
14. júl 2022

Mirenu..tam malo byt. 🙂

anjelicek26
14. júl 2022

ja som bola velmi spokojna, je to skutocne lokalne posobenie, omnoho mensia hormonalna zataz ako tabletky.

diamond007
14. júl 2022

Ja som tiež po takom čase pol roka začala cítiť podobne. Prešlo to samé, pracujem so sebou nech som na deti príjemna. Už má 9m a opäť si to uzivam

elizabet173
14. júl 2022

Moze to byt tym, ze mas toho teraz vela a moze to byt aj tou antikoncepciou. Mam Mirenu uz tretiu, ziadne vedlajsie ucinky, maximalna spokojnost, no nemusi sadnut kazdej

autor
14. júl 2022

Ďakujem žienky 🙂 vyskúšam preistotu vysadiť tie tabletky atak máji viac vedľajších účinkov ako mirena a uvidím ci mi sadne ... uvidím aj ci to je tabletkami aspoň alebo nie .... možno naozaj všetko dokopy tabletky, hormóny ešte po pôrode sa možno stále búria plus vyčerpanie ze je všetko teraz namne doma ... snad sa to úpravi a bude lepšie. 🙂