Baby mozno budete vedieť poradit...Moja 2 rocna dcera velmi rada spi,poobede zvykne pospat tak 3-4 hodiny. No ked vstane ma problem sa znovu nastartovat...Poslednu dobu vzdy berie cumlik a len tak lezka na gauci,nic sa jej nechce. Cez vikend mala teploty 38.5. Nic ine jej nebolo iba teplotovala a dnes sa zacala sťažovať na bolest kolena,nechce sa ani postaviť na nohy,hned plače ze boli. Skusala som jej ho hladkat,aj som pritlacila a nic,neplakala ze boli,aj ho ohýba,len sa nechce postavit...neviete co jej moze byt? Dakujem za rady...
Myslim, ze je lepsie pre tvoj pokoj a jej zdravie, aby si s tym neotalala.
určite prebehnite k dr. preventívne
tipujem zápal klbu,nestavať na nohy a najneskôr ráno lekár....príp. aj pohotovosť teraz,potrebuje presnú dg a asi atb
@ludmila26 nepichlo ju nic v posl.dobe?co tak bolerioza?ja ju uz vsade vidim......ale viem,ze jedno malo podobne priznaky a naokoniec to skoncilo touto dg.
urcite lekar,je velmi malicka este...
@ruthike
@larnaca
@janinah
@terezka1947 boli sme na vysetrenie,vsetko v poriadku 🙂
Treba ist urcite k lekarovi, vyziadat si odbery krvi a mocu. Nespominas ako dlha je ta doba, ale ak je takato viac nez tyzden tak to nie je v poriadku a treba to poriadne vysetrit. Nikto na koniku ti ju nedokaze zdiagnostikovat, to moze byt vela veci.