Ahojte, mam mesacne babo + 1 tyzden, sme cisto na UM. Mame uz druhe mliecko a stale zvracia. Aj viac krat po jednom papani, opatrenia antirefluxne robime, odgrgne ako stary chlap ale zvracia aj hodinu po papani. Divne je ze vzdy len cez den, v noci sa pekne naje odgrgne a spi dalej. Pediatricka to neriesi, vraj to je normalne ale ja ju musim mat cely den v nosici lebo inak je nonstop zagrcana, nemyslim si ze to je normalne. Keby slo o reflux prejavy by boli aj v noci nie ? Krmim vzdy v zvysenej polohe, vzdy po papani odgrgne niekolko krat, vankus ma antirefluxny, spinka na boku, papa castejsie a po menej, odrgne aj pocas papania. Napr. 60 ml, dam odgrgnut pockam a az potom dalsich 30/60 ml. V noci vsetko toto funguje ale cez den katastrofa, uz som zufala lebo v kociku/postielke sa stale len mrvi, place a zvracia. Nieco ako gastrotuss by nam mohlo pomoct ? Dakujem🙏
@domka222 z kaluze do blata😅
No,pri malých deťoch to je tak. Jedného sa zbavíš a objaví sa niečo nové 😀 ale tak vyskúšaj
Náš má už 6mes, mal/má reflux a noci boli vždy lepšie, papaval 1-2x a nezgrcal sa takmer vôbec alebo iba trošku, pripisovala som to tomu, že bolo bruško viac prázdne, ak jedol iba raz za noc, a aj že hneď zaspaval, tiež som nás tým často uvažovala, gastrotus nám moc nepomohol, až Nutrilon AR. Držím palce
Vracať môže aj z alergie na mliečnu bielkovinu
Skúsiť môžeš. Ale rátaj s tým, že z gastrotussu môže mať zase problém vykakať sa