Umelé mliečko a problém so stolicou

angi07
9. máj 2013

Ahoj, mám 4 týždňové bábo aj kojím aj dokrmujem s Nutrilonom HA.Pred pár dňami sme začali mať problémy s bruškom. Nevie kakať, musíme používať hadičku... Stále má nafúknuté bruško, pri grcaní je to husté, lepkavé, niekedy mu tečie aj z nosa.. Doktorka povedala, že to môže byť od UM, nakoľko to zahusťuje aj stolicu. Dávam mu espumisan, cvičíme s nožičkami,troška feniklového čaju tiež skúšam, ale pomôže len hadička. Chcem sa spýtať, aké UM používate, s ktorým máte najlepšie skúsenosti? Vyskúšala by som niečo iné, čo až tak veľmi nezahusťuje stolicu.

yasminka137
9. máj 2013

Ahoj,ja som kojila len 2 týždne oboch synátorov a obaja tak papali Bebu,žiaden problém som s tým nemala,bolo to v pohode,obaja sú od malička zdraví,teda klop klop,k lekárke chodíme len na očkovania...a to už majú 14 a 10rokov,no a teraz čakám tretie bábätko a tiež si myslím,že nebudem mať mliečko,tak uvidíme,ale keby že nemám...zase ma čaká Beba...takže asi toľko moje súsenosti... 🙂

katkas1
9. máj 2013

@angi07 moje deti boli tiez obe na bebe, nutrilon neznasali, tiez sa nevedeli vykakat a grcali ale syn mal dost silny reflux takze pil bebu ar

soniatko
9. máj 2013

@angi07 nasa je takmer od zaciatku na UM, skusali sme Nutrilon - z toho vracala, Fr. Lait bolesti bruska, Beba - tu davame do dnes, ale privezenu z Rakuska...zo SR ju strasne zapekalo, mesiac kakala iba pomocou rekt. rurky, potom mi segra priniesla Bebu z Talianska a mala sa na druhy den sama vykakala...to bolo u nas radosti...ked mala bolesti a strasne plakala, plakavala som s nou... nepomahali ani kvapky, ani vlockovy vyvar, ani caje, masaze...teraz nam Bebu vozi svagor z Rakuska, uz som sice skusala aj kupenu tu a nerobilo jej to uz problem, lebo uz mala 5 ci 6 mesiacov, ale aj tak v zahranici vychadza lacnejsie...