Účinný liek na hnačku pre 5-ročného

2. aug 2022

Ahojte, aké lieky na zastavenie hnačky používate pre vaše deti? Nám pediater odporučil smectu no z nej mi vracia.

nikpa
2. aug 2022

Hylak, živočíšne uhlie

pinkgirl
2. aug 2022

Čierne uhlie - to je klasika, nevstrebáva sa, naviaže na seba a vylúči sa z tela. Uhlie môžeš rozpustiť v troche vody. A samozrejme diéta - banán, suchár, horká čokoláda, vývar bez cestovín, slané tyčinky, dostatok tekutín ako čierny čaj, harmančekový čaj. A nasaď aj probiotiká, vôbec to nemusí byť Hylak (aj tak má teraz výpadok), kúp napríklad NutrolinB alebo pozri čo máš doma.

asocial
2. aug 2022

viac menej ziadne. vsetky tieto veci o par dni prejdu aj same... Len zmenenu stravu. Smectu sa ncudujem, ze vyvracia, ja som dospela, mne bolo z toho tiez zle, "nedala som to"

elenka.k
2. aug 2022

smecta

dzanka23
2. aug 2022

Tasektan

simonah73
2. aug 2022

Enterol u nas zabera.

tanyan
2. aug 2022

Probiotiká a rehydratačný roztok (napríklad Kulíšek)

autor
2. aug 2022

@tanyan ten kulisek len rozmiešate? Lebo mne ho piť nechce, hoc viem, že je potrebný v takej situacii.

tanyan
2. aug 2022

Rozmiešala som vo fľaške so sosákom (malá Lucka napríklad) a dcéra si pocuckávala. Ale jej bolo našťastie jednoduché vysvetliť, že lieky nemusia byť chutné a lahodné...
Je to vlastne ako osolená voda, tak premenovanie na tekuté čipsy alebo podobne by mohlo pomôcť akceptovať / tolerovať chuť.

iramka
2. aug 2022

Najlepsia vec na hnacku je tasectan, hylak a smecta vobec nezabrali, tasectan zabral behom 2hodin..a to mala dcera nieco Ako salmonelu sme sa neskor dozvedeli...kulisek je Len na doplnenie mineralov...

autor
3. aug 2022

@iramka tasectan kids nemá výpadok? Neviem ho zohnať. Ci dávate klasický?

merrymajer
3. aug 2022

Už len uhlie... Smecta je slabá

iramka
3. aug 2022

Neviem, ja som to riesila cca 2 mesiace dozadu, vtedy bol v prvej lekarni, co som bola..

dzanka23
3. aug 2022

Tasectan kids som davala a ten kulisek moja skúsenosť zamiesala som do polievky a nikto nič nezbadal 😊

iramka
4. aug 2022

Dnes som bola v lekarni, Lebo uz aj my potrebujeme tasectan..ten kids ma vraj vypadok, lekarnicka povedala, ze mozeme dat dcere jednu tobolku dospelacku, ze ju vysypes a rozmiesas..pozerala som zlozenie, detsky ma 250mg ucinnej latky, dospelacky 500, detsky mozes dat dietatu 1-2 sacky, 2 sacky su 1dospelacka tobolka...neskor budem postupne znizovat na polovicu z tobolku, od oka to odsypem..