Ahojte, je momentalne niekto na pobyte v Lucivnej? Ake mate skusenosti s ubytovanim v Jedle? Je na izbach vecerny klud,resp. ako je toto ubytovanie orientovane co sa tyka procedur a jedalne? Poprosim o akekolvek blizsie info ohladne Jedly pripadne ktorý kupelny dom by ste odporucali? Budem vdacna aj za akekolvek info ohladne vyletov a praktickych rad,co pobalit co nie atd....dakujeeeem🙂
@moncici4 ja som bola ubytovaná v Javori, Jedľa je kúsok vedľa http://www.tkl.sk/mapka už to neviem na 100% ale sa mi zdá že odtiaľ chodili na stravu k nám, do jedálne, kt. je na prízemí Javora. hneď vo vedľajšej budove je ešte jedna jedáleň, ale fakt neviem z akého domu tam chodili na stravu.
na procedúry /inhalácie a cvičenie/ sa chodí do Smreku, na bazén, vírivku, saunu a floating do Lekna /to je medzi javorom a jedľou/.
čo sa týka jedálne /netreba deti obliekať/ tak nadštandard Javor, alebo potom hlavná budova v Smreku, ubytovaní mali jedáleň tam.
Ako bolo v jedle. Ja mam tu moznost tam ist v zime, tak ci brat akebo priplatit si borievku....
@silvatko bolo super,mali sme krasne pocasie takze sme cele dni vyletovali a teda ubytovanie sme moc neriesili,no v zime by som asi volila ubytovanie kde su aspon koberce,tu v jedle by nebolo asi ani kde ulozit zimnu vystroj,mali sme malu izbu a 2miniskrinky nebolo kde zavesit veci iba ak na susiak pred dvere..pacilo sa mi v breze je blizko pri vlekoch a klzisku v zime no chodi tade zase vlak v blizkosti,pri zavretom okne to az tak nevadi😉..kazde ubytovanie ma nieco za aj proti no v zime mne osobne by vadilo ze v jedle nie su koberce aj ked zo zdrav.hladiska to chapem,drzim palce 😉
Bez kobercov mi vyhovuje prave kvoli alergii, aj doma sme ich museli vsetky zrusit. Len prave som sa pytala v telefone na vacsiu izbu kvoli vystroji, chcem brat pre nas vsetkych vlastne lyze, lyziarky a aj korcule, plus syn je hokejista a obcas bude musiet ist trenovat do pp. Idem autom a budem ho mat aj cely cas k dispozicii. Tak zoberiem asi tu novu borievku s obyvackou. Budu za nami chodit aj navstevy, teda moji rodicia a mm, tak aby sme sa pomestili. Na jedle je sympaticke, ze je mensia, teda menej izieb a aj menej potencionalne chorych deti....
Lucivna limba 3
@moncici4
ahoj, tu je téma, kde sú všetky info.. treba preklikať 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kupele-lucivna-boli-ste-tam-s-dietatkom/