Týždeň trvajúce teploty u 2-ročného dieťaťa

domininini
7. feb 2024

Ahojte, prosim stretli ste sa s takto dlho pretrvavajucou teplotou? Mava tak max 38,5, samozrejme nie nepretrzite ale poobede zacne teplota a v noci tak okolo 22hej vyskoci tak ze musim dat nurofen.. starsi syn doniesol v stredu chripku, vsetci sme postupne ochoreli, mladsi to dostal vo stvrtok vecer .. a odvtedy je to takto ze vzdy v noci ma teplotu .. kasle, ma sople.. dnes sme boli u dr ma aj zacinajuci zapal stredneho ucha .. tak dostal atb, je to ale normalne ze po tyzdni teplot chudacik dostane este aj zapal stredneho ucha ? Starsiemu presli teploty za 4 dni a tohto maleho sa to drzi neskutocne .. nema chut do jedla, je unaveny, cez noc zase sme vkuse hore 🙀 ja sa tak bojim ci to nieje nieco horsie uz nevladzem

mamatroch
7. feb 2024

@domininini nas mal teraz styri dni 40-ky, jednoducho je ta chripka teraz taka hnusna. Hlavne dbat na dostatok tekutin, obliekat len lahko, tenke pyzamko a casto vetrat. Snad bude coskoro uz i vas ok.

monika2605
7. feb 2024

@domininini mali sme presne to íste, začala teplotou kašľom a soplom, boli sme po 3 dňoch teplôt na crp bolo 1 lenže teploty neprešli tak sme šli po 6 dňoch na crp už mala 150 a zápal ucha a celej eustachovej trubice vybrala 2 balenia augmentinu, a potom schytachytalal zas horúčky ešte ktoré trvali 4 dní konečne máme pokoj aj keď ešte sopli a kasle

diewcatqoo
7. feb 2024

Akurat to teraz riesime. Od minuleho utorka do vcerajska vysoke teploty, 39-40. Striedali sme Paralen a Nurofen po 4 hodinach, nachvilu to kleslo a znovu vyskocilo na 40. Na crp sme boli niekolkokrat a nic, nizke. Predvcerom uz zacal aj strasne kaslat, dnes sme boli znovu u lekara, crp uz vysoke a nabeh na zapal pluc.

jane1983
7. feb 2024

moja 6 ročná dcéra je chorá uz 2 mesiace s prestavkami. sople, kašle , teploty potom streptokok v moči v sobotu dobrala antibiotika v pondelok bola v škole a tresk už je zas doma znova sopel kašel vzýšená teplota. je teraz take na figu obdobie a deti s horšou imunitou nachytajú všetko. moja je ešte aj astmatička

jazula
7. feb 2024

Dcerka minuly rok takto horuckovala tyzden, potom uz to zacalo klesat, ale isla som s nou pre istotu k dr a CRP 158, skoncili sme v nemocnici -“nespecifikovany zapal”.

freeja
7. feb 2024

@domininini ahoj, ja mam doma 2,5rocneho, stv pia so teploty, nedela pondelok ok, utorok vecer sa mu zapalilo ucho, dnes u dr dostal antibiotika. Starsia 5r je uz relativne ok. Maly je tiez taky nijaky, len lezi, spi, place, neje, pyta sa na ruky...ja nespala uz tyzden, chori sme boli vsetci, je to strasne. Drzte sa

katarinka89
7. feb 2024

@domininini sme na tom rovnako.

domininini
autor
8. feb 2024

Zienky dakujem Vam velmi pekne za vasu odpoved, nastastie maly uz vcera teploty nemal, pekne mu to preslo klop klop, ma tie antibiotika .. dr hovoril ze teraz byvaju tie teploty aj 10dni vkuse, je zmutovana chripka
Drzte sa vsetky 💞