Tvrdšia pohyblivá hrčka u 10 mesačného

masenkamedvedova
25. dec 2018

Ahojte maminy včera som môjmu 10 m synovi nahmatala na tomto mieste tvrdšiu ale pohyblivu hrčku cca 1 cm. Som dosť vyplasena .

lindusss2016
25. dec 2018

Klud, zatial to sleduj a najblizsie to spomen dr. Neprekonal nejaku virozu n3davno? Deti mavaju zdurene uzliny casto, ale je potrebne to konzultpvat s dr, no zatial sa plasit n3musis

masenkamedvedova
autor
25. dec 2018

@lindusss2016 áno v nedeľu dobrál antibiotiká na angínu . Ale neviem či to je dôvod . Je už ok a má to veľké normálne hrčka a hýbe sa mu neviem či nema dve uzliny pri sebe.

dzulli1980
25. dec 2018

Aj naša dcérka mala, boli sme aj u pediatra, poslal nás ku kožnej, tá to prehmatala a povedala, že detičky to zvyknú mávať, že je to u 99% detí neškodné, ale treba to sledovať ... dcérke to zmizlo bez nejakého zásahu.
@masenkamedvedova

masenkamedvedova
autor
25. dec 2018

@dzulli1980 on to má ako je zátylok . Také zdurené . Mne to príde ako dve uzliny pohyblivé . Ja mu to stále hmatam už to má červené a je mu to aj nepríjemné .

lindusss2016
25. dec 2018

@masenkamedvedova nehmataj to, tym mu urcite nepomozes, skor uskodis. Nechaj to tak a skusaj tak raz za dva dni. Podla mna to ale bude nasledok tej anginy

dzulli1980
25. dec 2018

Aj naša tak mala, presne tam, ako ukazuješ na fotke prstom ... ja som bola z toho až hysterická, stále som jej to chytala ... preto sme išli k doktorke, zájdi aj Ty ... za to nič nedáš a budeš mať dušu na mieste 🙂
@masenkamedvedova

kika831
25. dec 2018

@masenkamedvedova a ma to aj na druhej strane? Nas to mal tiez, na jednej strane vacsiu ako na druhej- este v porodnici som sa na to 2x pytala a obe lekarky nezavisle od seba mi povedali, ze je to uplne v poriadku. O to vraj viac ak je to pohyblive. Samozrejme to ukaz pediatricke pri prehliadke, ale urcite to nebude nic zle. Hlavne to netlac, len to sleduj. A klud 😉

kingstonka
25. dec 2018

Ak je to z prekonanej choroby,tak nám bolo povedané,že do dvoch týždňov by to malo zmiznúť

masenkamedvedova
autor
25. dec 2018

@kika831 má to len na jednej strane ako konci lebka niekedy to vypadá že to je kosť a niečo pri nej pohyblivé potom zase uzlina len ja už deň mám teórie takže sa mi to mýli

mrkvicka060
25. dec 2018

@masenkamedvedova moj starsi syn to mal, akokeby niekolko guliciek. Boli to uzliny. Doktorka povedala, ze ak sa nejak enormne nezvacsia, tak je to ok. Budu vacsie pri chorobach. Hlavne mu to furt nestlacaja nemasiruj, lebo ho to bude boliet. Ved to aj mna boli ked si hmatam a tlacim uzliny.

lubik87
25. dec 2018

@masenkamedvedova žiadny strach až je to pohyblivé nič to nieje moja to.ma.od.prvych soplov vraj sa to zvykne zdurit pri chorobe 🙂

malinajahoda
26. dec 2018

@masenkamedvedova moja malá 10m to má takisto vzadu na hlavičke.

masenkamedvedova
autor
26. dec 2018

Ďakujem zajtra idem k MUDr napíšem

danielahamar
26. dec 2018

je to uzlina a je to normálne, keďže píšeš, že bol chorý a bude ju tam mať dosť dlho, takže nestresuj

masenkamedvedova
autor
27. dec 2018

Ahojte máme potierať uzliny octanom nie sú veľké
V prípade že by sa mi niečo nezdalo až prídem na krvné testy. Môže to mať od choroby aj zubov ak nádcha poskrabanie. Pýtala sa ma ako sa správa či neplače nie je unavený bledý či papa sa hrá . Podľa nej by sa nemalo nič vážne stat