Ahojte máme taký problém, že nám zistil alergiu na BKM...dr.nam predpísal bebu Ha ale zapekalo ju veľmi tak sme zmenili mlieko na Nutrilon alergy care...no neprestalo to...mala je po antibiotikách dva týždne a odmieta aj papať už týždeň sa trápime zo všetkého si len trošku zobne.. myslím či to nieje ajnz toho že sa bojí vykakať tak preto nechce jesť alebo je to nechuť antb?.... poprípade existujú nejaké kvapky alebo čokoľvek čo jej môžem pridať do mlieka na zmäkčenie stolice? Ďakujem za každú odpoveď
@ilaryja ahoj...my s!e brali antibiotiká lebo bola chorá...dva týždne do zadu a potom prestala jesť asi týždeň .... antibiotiká som spomenula kôli tomu že či prestala papať kôli nechutí po antb alebo či to môže byť stolicou.... mlieko iné už zmeniť nemôžme keďže je alergická na BKM....my už máme 16 zúbkov nemyslím žeby to boli zúbky...moja sa pekne učila na nočník vždy keď som ju ráno dala tak sa pekne vypisala poobede keď sa najedla sa niekedy podarilo aj vykakať...teraz na nočníku síce posedí ale nikdy tam nič nenechá ani len kvapku
Ahoj, je zmäkčovadlo, volá sa Forlax. My sa s tým trápime dlhodobo. Problémy nám začali v podobnom veku po atb, ked mal tvrdú stolicku a viac nepríjemných zážitkov. Potom obrovský psych. blok. Tak radšej na začiatku podchytiť zmäkčovadlom, kým sa to neupraví. Kúpiš to cez internet, ale odporúčam prekonzultovať s dr., aj ked je to volno predajné.
Vláknina v prášku!!!!
Dostať v lekárni dáva sa denne lyžička do mlieka vody alebo malinovky
Nieje to návykové
Ja dávam pred spaním a ráno sa mi krásne vykaka
U nas funguje banan,zlty zapeka a taky ten uz riadne zrely prave naopak,ale to je u nas.
Ďakujem zajtra ideme k dr.tak určite poviem.....ona inak kaká každý deň len to že je to tvrdé za natrápili až bordoveje.....dúfam že začne už aj normálne jesť
U nas, tiez alergia na BKM to trvalo 5 mesiacov. Stacil jeden zly zazitok a koniec. Uz sme za tym no kazde rano davam dcere nalacno lyzicku kvalitneho olivoveho oleja do ktoreho nakvapkam probiotika. Pomaha to, pokazit tym nemozete nic.
@ninka1609 ahoj podobný problem som mala u malej aj ja ,,,,bola kojena ,,,ale my sme mali taku stoilicu zo zubkou ,,,mali sme problem vykakat sa....Lekarka nam najprv odporučila rozne čajiky ale ked ani to nepomahalo tak nam predpisala sirup Duphalac,,,a to nam zabralo,,,,,,a mala sa mi odplienkovala kedže ta stolica bola velmi tvrda plienocka jej vadila .......Ziadne antibiotika sme mi nebrali....