Čaute, včera sme šli všimli že dcérka 15 mes ma na tomto mieste akoby hrčku ktoré je tvrdšia a nieje veľmi pohyblivá. Mne to príde ako chrupavka na konci kosti. Je to viditeľné aj voľným okom pod určitým uhlom.
Velmi ma vyplasalo to ze to je tvrdšie a nepohyblivejeie. Co je vraj zle. Chorá bola pred 2 týždňami. Aj to nič vážne. Pondelok s nou pôjdem doktorovi ale dovtedy hľadám útechu... Deti mávajú hračky a uzliny na hlave aj my sme mali keď mala 3mesiace ale toto je nejaké väčšie tvrdé a divne...
Dakujem
uzlina, je to normálna vec u ľudí, ak prekonali infekciu, čo i len malé nachladnutie, stratí sa po čase, nie hneď
@amalka1991 ahoj 🙂 idem ťa podporiť. Mne sa tiež objavila takáto Hrčka presne tam kde píšeš. Každý deň si ju večer masírujem a Hrčka je deň čo deň menšia. Tiež som mala pocit že je to výstupok na kosti ale asi sa jednalo o nejakú tukovu guľôčku. Pre istotu by som ale s babom k lekárke šla.
@marinecka95 myslím, že uzliny sa nemasírujú, ani nestláčajú. Tukové hrčky áno.
@marinecka95 mala si to tvrdé a nepohyblive (temer nepohyblive) ?
Dakujem Vam dievčatá.
@amalka1991 vôbec nepohyblivé ... stále na jednom mieste. Podľa mna sú uzliny trosku ďalej ako autorka zakrúžkovala
@marinecka95 a tvrdé hej? Ach bože bojím sa nu
@amalka1991 aj ja to mam neviem co mam robit
Dievčata ako ste dopadli prosim vas?
Ja som si presne taku hrcku nasla pred tyzdnom. Dnes idem k lekarke. Uvidime
@amalka1991
@semila001
@pupina14 ako to pre vás dopadlo? Našla som si to isté a mám trochu strach .. tvrdá a nepohyblivá
@pupina14 prosím ta ako si dopadla s tou hrckou za uchom?
@moncikamoni uzlina. Bola som aj na sono. Mam ju tam dodnes.
Ahojte, ta hrcka aj bolela? Dnes som nasla syncekovi 4r. nieco podobne, ale jeho to na dotyk dost boli.
@ritalein a vy ste sko dopadli
@ritalein ako ste prosím dopadli? Aj nášho syna to bolí.