Ahojte je prosím vás normálne keď trojtýždňovému bábätku vrátilo mliecko cez nos 2x..? Ihneď sme začali odsávať no čo robiť v prípade že sa to stane npr v aute keďže odsavacku mame na vysavac..veľmi ma to vylakalo je to prvé bábätko tak neviem či to je ok alebo nie 😒prosím poraďte mi..
A nechas ju odgrnut po jedeni? To je velmi dolezite. Dieta sa nema polozit kym si negrgne po jedle, vies tak v zvyslej polohe pobuchat po chrbatiku, pochodit, a pockat na grgnutie. Potom by sa to nemalk stavat, ak ano, mozte este zahustit nutritonom.
A ty ked zvracias, nikdy nic nevybehlo cez nos?
v aute? neviem, za normalnych okolnosti by som dieta urcity cas po krmeni do auta rozhodne nedavala, treba ho nechat odgrgnut. A pokial by malo reflux tak nechat odstup medzi krmenim a vajickom, pokial niekam musis ist...
nechať poriadne odgrgnúť a nechaj ho vo vyvýšenej polohe aby keď by sa aj povcracalo tak aby sa nezadusil,čo sa týka auta, dieťa by nemalo ísť hneď po najedení do auta,pokiaľ sa to opakuje konzultuj s pediatrickou či náhodu nemá reflux
Ahoj, aj mne to robila stredná, ona velmi negrckala, ale ked hej tak jej išlo aj nosom. Ked som to vravela doktorke, tak mi nakazovala mať ju vyvýšenú či v postielke alebo v kočíku, lebo by mohla vdýchnuť tie zvratky a privodiť si zápal plúc. Trvalo to tak tri styri mesiace a potom jej to prestalo.
Mojej svagrinej dcera mala razstep podnebia, ktory si nikto v porodnici nevsimol. Az po 2 tyzdnoch ked sa babatku vracalo mliecko nosom, isla spat k lekarovi a tam jej to zistili. Ale jej dcere sa vracalo mliecko nosom casto...
Nieje kojena, pije UM