Trojtýždňové bábätko sa počas spánku naťahuje

moly09
12. okt 2021

Dobrý deň chcem sa vás spýta na príznaky koliky...moje bábätko bude mať 3 týždne v poslednej dobe keď spí sa naťahuje a plače robí to aj pri jedení 😏 potom prestane veľmi sa bojím aby nemal koliku

ariannazara
12. okt 2021

Čoho sa bojíš kolíky? Každé dieťa to po 3m prejde každá druhá ak nie každá matka si tým prešla 🙂

moly09
autor
12. okt 2021

@ariannazara len neviem aké su príznaky a áno bojím sa je to asi normálne 😂

ivangeline
12. okt 2021

Hmm..priznaky... tazko povedat. Prvorodeny mal len obdobie kedy nespal do 11tej vecer a obcas zamrcal. Druhorodena mala dismikrobiu criev..nespala skoro vobec cez den,vrestala pri kazdom uspavani,v noci kazdu hodinu hore (plus reflux),postupne sa to upravilo ale az medzi 8 az 10m a teraz treti.. niekto by povedal,ze ked place kazdy vecer je to brucho ale nie je. Je to unava po celom dni. Ked ho mam vacsinu casu v nosici,zobudi sa len 4/5x za den na hodinu na prebalenie a najedenie a vecer troska stihne poplakat ale aj rychlp zaspi. Ked nie je v nosici,budi sa viac,spi menej,vecer vresti viac,plus kupanie ho rozrusi este viac a reve este viac.. :D a zaspava tazko.. stale dookola prso,grgnut,nosic,chodit...Takze za mna ten hrozny rev a rozne vrtenia sa a pucenia sa... nemusia znamenat len brucho. ;) Ma 5tyzdnov.

moly09
autor
12. okt 2021

A mám otázku ešte je pri kolike aj zápcha?