Dobrý deň chcem sa vás spýta na príznaky koliky...moje bábätko bude mať 3 týždne v poslednej dobe keď spí sa naťahuje a plače robí to aj pri jedení 😏 potom prestane veľmi sa bojím aby nemal koliku
@ariannazara len neviem aké su príznaky a áno bojím sa je to asi normálne 😂
Hmm..priznaky... tazko povedat. Prvorodeny mal len obdobie kedy nespal do 11tej vecer a obcas zamrcal. Druhorodena mala dismikrobiu criev..nespala skoro vobec cez den,vrestala pri kazdom uspavani,v noci kazdu hodinu hore (plus reflux),postupne sa to upravilo ale az medzi 8 az 10m a teraz treti.. niekto by povedal,ze ked place kazdy vecer je to brucho ale nie je. Je to unava po celom dni. Ked ho mam vacsinu casu v nosici,zobudi sa len 4/5x za den na hodinu na prebalenie a najedenie a vecer troska stihne poplakat ale aj rychlp zaspi. Ked nie je v nosici,budi sa viac,spi menej,vecer vresti viac,plus kupanie ho rozrusi este viac a reve este viac.. :D a zaspava tazko.. stale dookola prso,grgnut,nosic,chodit...Takze za mna ten hrozny rev a rozne vrtenia sa a pucenia sa... nemusia znamenat len brucho. ;) Ma 5tyzdnov.
A mám otázku ešte je pri kolike aj zápcha?
Čoho sa bojíš kolíky? Každé dieťa to po 3m prejde každá druhá ak nie každá matka si tým prešla 🙂