Trojročný syn v noci kašle

forever
30. sep 2014

Moj 3.rocny syncek v noci zacne kaslat,cez den vobec nekasle,len v noci ho zacne dusit,myslim si ze za to mozu stekajuce hlieny,ale zijeme v zahranici a k doktorovi sa tu neoplati ist ,aj tak predpise iba Paracetamol sirup.Vie mi niekto poradit ?

sarlota1986
30. sep 2014

my sme mali a niekedy stale mavame rovnaky problem s dcerkou(4r.),treba podlozit hlavicku,nech je dost vysoko,ja som stale zvlhcovala vzduch okolo nej.Na kasel jej pomohol aj sirup z cibule a cukru.
Trvalo to cca 3tyzdne.

monca1111
30. sep 2014

ahoj, ten zvýšený matrac a poloha na boku a my používame hedelix kvapky (je to výťažok z brečtana, ak by si niečo našla aj pod iným názvom tam u vás) a aloe vera gel od Forever Living všetko 3xdenne a po týždni pokoj 🙂, ale neviem, čo tam majú u vás v lekárni voľno predajné

jaja34581
30. sep 2014

u nás to isté vždy keď idú zuby. veľa slín....

lunedi
30. sep 2014

Nieje to takt stekavy kasel? Nema stazene dychanie? Aj laryngitida sa najviac prejavuje v noci zachvatmi stekaveho kasla.

forever
autor
30. sep 2014

Baby zatial vam dakujem za rady,neni problem,kvapky alebo lieky si dam od znamych doviest zo Slovenska a Monca1111 Aloe vera gel,zozeniem aj tu,leboto je celosvetove,diky moc babenky 😉

forever
autor
30. sep 2014

Lunedi prosim ta nestras ma,ved uvidime,ked to bude trvatkazdu noc,tak pojde aj na podrobnejsie vysetrenie ,ale az na Slovensku

bonaqa2013
30. sep 2014

Ako dlho vás to trápi?. Niečo podobné mal moj syn, a nakoniec sme skončili na alergologii. Dávali sme mu spray na dýchanie. Po tomto sa mu stav výrazne zlepšil, kašeľ ustúpil.

janinah
30. sep 2014

syn kašľal iba v noci,nakoniec po niekoľkých druhoch sirupov proti kašľu zabrali antihistaminiká a bola potvrdená alergia na roztoče a plesne/v posteli máš roztočov miliony/

lilly0812
30. sep 2014

Boli ste aj na ORL? Syn má tiež problém s kašlom, cez deň vôbec iba v noci. V noci sa mu aj ťažko dýcha, posledné dni sa v noci často budí. Tiež bola potvrdená alergia, malý berie dvojaké spreje do nosa od alergologičky a Aerius sirup. Podľa krčnej za tým je zvätšená mandla. Na odporúčanie viacerých lekárov ideme túto zimu na výber mandlí, snáď sa potom polepší.

visna264
30. okt 2014
Používateľ visna264 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od visna264.

nam velmi na kasel pomohlo ked nas pediatricka poslala do kupelov.. pravidelne navstevujeme kupele Lucivna