Trojročný syn už dlhšie kašle

siss98
1. mar 2022

Dobrý deň, v decembri syn 3 ročný prekonal s nami covid. Odvtedy kašle až do dnes. U dr sme boli da mu vzdy sirup a kvapky. (Mali sme už sinupret, robotussin, solmucol, zyrtec, stopkasel,..) vypýtala som si výmenný lístok na odbornejšie vyšetrenie, ale že počkáme ešte mesiac. Doma inhalujeme, dávam mu vit. C a D.

weronika2306
1. mar 2022

@siss98 my sme na Tom podobne mala som koncom novembra covid malej som test nerobila (mala 4mesiace vtedy) vtedy jej nič nebolo nejak akurát bola dva dni nervózna, koncom decembra mi začala kašľať a kašle dodnes žiaden sirup ani kvapky nám nezaberajú,už som z toho na nervy .. tiež berieme vitamín D aj C

siss98
autor
1. mar 2022

@weronika2306 tak hadam nam niekto poradi

weronika2306
1. mar 2022

@siss98 podľa mňa to už musí prejsť samo nejak, keďže nič nezaberá alebo už neviem, aj doktorka čo ju počúvala tak povedala že dýchanie má čisté a pritom kašle ako tuberak,

kittykat22
1. mar 2022

@siss98 skus kupit od Just tymianovy krem a natriet mu priedusky na noc. Do vody pri clapkani nakvapkaj par kvapiek cisteho salvioveho oleja niekedy. Nobilis tilia ho napriklad predava. To pomohlo synovi ked hrozne dlho kaslal a uz lieky nebolo mozne davat. No a este aby som nezabudla - kup Glukanek a davaj denne 1 lyzicku. Zavolaj pediatricke aby ti predpisala vigantol a denne 1 kvapka. Toto combo - nehrozi ze bude za 14 dni kaslat.

siss98
autor
1. mar 2022

@kittykat22 tymian sme skúšali aj jazveciu masť. Vigantol mu robil zle ale má devit ale skúsim ten glukanek ďakujem

kittykat22
1. mar 2022

@siss98 jazvecia mast je blba. Tiez som to skusala. Ten Just ale bol super.

neznamaznama
1. mar 2022

@siss98 ak je to možné, skús všetko vysadiť. Pár známym v okolí a aj nám doma to už pomohlo. Samozrejme že záleží od stavu dieťaťa.

siss98
autor
1. mar 2022

@neznamaznama skúsila som len sme naparovali aj kvôli škôlke a stále kaslal