Trojročný syn po spotení smrdí potom

2. jún 2022

Ahojte maminky máte s tým skúsenosti aby 3 ročný pri spotení smrdel za potom? Zdá sa mi to divné, hygienu dodržiavame. Každý večer je kúpaný, každý deň nové tričko ktoré meníme aj 3x denne a stále je ho cítiť ako dospelého. Už sme objednaný na odber ale až o 3 týždne.

filili
2. jún 2022

Neberie nejaké lieky? Ak áno, môže to byť práve z toho.

autor
2. jún 2022

@filili Nie vôbec nič neberie.

lejusinka
2. jún 2022

Nepapa vela spracovaneho jedla? Moze byt ze mikrobiom to nedava.

19mmm71
2. jún 2022

Pozor ak by smrdel po acetone,to je priznak cukrovky...

autor
2. jún 2022

@19mmm71 nie smrdí ako dospelý človek. Smrad potu.

eri444
2. jún 2022

A je to moc? Ako veď pot smrdí sám o sebe, či je to teda až tak moc výzarné

19mmm71
2. jún 2022

tak potom urcite vyšetrenie obličiek

autor
2. jún 2022

@eri444 ale deti by nemali smrdieť ak sa spotia nie?

jana_eyre_2
2. jún 2022

@eri444 malé deti nesmrdia potom aj keď sa spotia.. moje deti začali byť cítiť pri spoteni až teraz okolo 9-10r aj to mierne, ale to už pripisujem začínajúcej puberte.. najstarší syn sa od narodenia potí veľmi veľa (vraj z alergie) ale pot mu v mladšom veku nikdy nebol cítiť.. až teraz..

ailiba
2. jún 2022

A smrdi cely? Napr. Mojmu synovi teda smrdia nozicky... Ale inak nie.
Moze to byt aj stravou. Oblicky, pečeň. Moze sa cistit. Ked sme brali bylinky na podporu pecene (kvoli ekzemu), tak to bolo tiez chvilku horsie.
Je ovocie, zeleninu? Niečo korenene?

zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deginko
2. jún 2022

Ja som to riešila v januári s ddlcerou 5 ročnou..začala mi smrdieť potom..takže smer endokrinologia ..a vyšetrenie krvi...všetko ok...dr to vysvetlila tým,že je iná nová moderná doba a tie deti proste nič nerobia..len všade tv mobil tablet ..takisto strava plná chémie z obchodu ..ale každopádne treba vyšetriť krv

autor
2. jún 2022

@deginko aha a nič viac vám neporadili ? Lebo moja sa aj vonku pohybuje nieje iba na počítači.

autor
2. jún 2022

@ailiba ano on mi papá hlavne ovocie.

autor
2. jún 2022

@zara1357 ideme o tri týždne.

autor
2. jún 2022

@jana_eyre_2 no veď to aj ja viem že malé deti by nemali smrdieť. tak preto mi to je divné.

danielahamar
2. jún 2022

Treba odbery spraviť, potom budete mudrejsi

deginko
2. jún 2022

Ani moja nesedí na počítaci...je stále vonku ,ale tak hádam ti v domácnosti ide wifi nonstop predpokladám..tu nejde k to či má v ruke mobil,pC,tablet,ale o vyžarovanie z wifi a z inej elektroniky a to teda je to dieťa ozarene odvšadiaľ

monika_mt
2. jún 2022

@deginko No taku hlupost som este nepocula, aby dieta smrdelo z wifi...

autor
2. jún 2022

@deginko a toto ti akože povedala lekárka ?? neverím veľmi tomu...

deginko
2. jún 2022

@monika_mt Ježišu nie,že smrdí z wifi...,ale,že je už proste tak Moderna doba,všade elektronika na mraky...deti sú popredu vo vývine,nezdravá strava z obchodu plná chémie...atď všetko dokopy..to bolo jej vysvetlenie...ak tomu rozumieš čo chcem povedať,nie,že kvôli wifi teraz smrdí..tak ako to je aj s kramami u malých dievčat,ktoré už v 8-9rokoch dostanú prvýkrát..proste doba popredu

deginko
2. jún 2022

Áno povedala a je mi úprimne jedno či tomu veríš....a popierať fakt,že v domácnostiach ide nonstop internet a sú zapnuté nonstop telefóny ,telka a myslieť si,že to je zdravé a neškodí to...je dosť čudné....ja ti len vravím aké vysvetlenie mi NATO dala endokrinologicka,keďže všetky výsledky z krvi vyšli dobre

ivanavit
Autor odpoveď zmazal
Zobraz