Trojročný syn je stále chorý

dzuko
25. okt 2021

Dobrý deň,
prosím poraďte mi, lebo už som zúfala, synátor 3r. je stále chorý. V septembri nastúpil do školky, hneď na začiatku ochorel, dr. nasadila antibiotika, po 2 týždňoch šiel do škôlky a po týždni znova ochorel a odvtedy je doma s kašlom a upchatým nosom. Mal aj zápal priedušiek, vyskúšal mnoho sirupov na kašel, kvapky, sirup čo používajú na astmu, skúšala som aj cibulové medové mrkvove, tymianové domáce sirupy, eukalyptové mastičky a nič nepomáha. A mňa upchatý nos drží už 3 týždeň a manžela kašel čo sme chytili od syna.

Ďakujem za každú radu😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
asia83
25. okt 2021

@dzuko Nám jediné pomohlo-vybratie nosnej mandle. Iba vo Zvolene vyberajú tak, že už nedorastie. Máme pokoj.

hennyinnsbruck
25. okt 2021

Presne ako pise Viessta len vydrzat🤷🏼‍♀️
Moja chodi rok do skolky.po mesiaci ju herpes schmatol , takmer kazdy mesiac sopel kasel , v marci mala afty😂
No a teraz mala anginu viralnu ,den predtym ako mala ist do skolky dalsi virus ju schmatol/sopel kasel jak hrom🤪 2 rozne choroby behom 2 tyzdnov.
Tak snad ma na 1-2mes pokoj😂😂😂

mabenn
25. okt 2021

@dzuko cas

yoxinka
25. okt 2021

@dzuko
Toto bolo prvý rok s prvým dieťaťom v škôlke u nás presne také isté. Dokola sople, kašle, syn stále doma zo škôlky a to, čo sme my s mužom od neho pochyatali, to boli horory. Ja som v živote nemala také kašle, ako som absolvovala, keď ma syn nakazil nejakou škôlkarskou pliagou 🤦‍♀️. Neviem, či sa s tým dá niečo spraviť … asi len posilňovať imunity všetkým.

26ka
25. okt 2021

väčšina škôlkarov to má podobné, my sme to tak nemali iba prvý rok v školke, ale všetky. časté OČR, striedali sme sa s mužom, občas starí rodičia, ale viac doma ako tam... treba vydržať, alebo v niektorých prípadoch ozaj pomôže až vybratie nosnej mandle.

nikpa
25. okt 2021

@dzuko my to isté, náš po 3 týždňoch čo bol doma chorý vydržať 2 dni v škôlke a odznova 🤦

dzuko
autor
25. okt 2021

Už ten jeho kašeľ sa mi zdá že trvá veľmi dlho najmä nadránom, okolo obeda, keď behá a on nikdy nie je kľudný a večer silno kašle až ho napína a vygrcne. A to že je tak dlho doma vidím že mu tiež neprospieva, vôbec nechce chodiť von a ani do škôlky sa neteší, nechce tam chodiť. No už aj ja potrebujem si nájsť prácu lebo peniažky zadarmo nedostanem a všetko je take drahé.

maris353
7. nov 2022

@dzuko ahoj 🙂 ako to s vami nakoniec minulý rok dopadlo? Je to tento rok lepšie? My riešime úplne to iste momentálne.. už mám z toho depku. Ďakujem 🙂