Trojročnému synovi nejde stiahnuť predkožka

timkovamamka
23. aug 2020

Baby, potrebujem poradiť. Syn má 3roky a vôbec sa mu nedá pretiahnuť predkožka. Pediater mi odporučil krém zo slezu; konkrétne PINĎA masť. Natierame 2x denne už 2 mesiace a nič sa nezmenilo. Skúšala som aj kúpele v slezovych bylinkach. Vraj keď to nezaberie po pár týždňoch, mám mu zavolať a dá mi kortikoidnu masť. Tomu by som sa chcela vyhnúť, viete mi poradiť čo ešte môžme vyskúšať? Inak nás pošle na urologiu a vraj sa operácii nevyhneme😢

Ďakujem

john3535
23. aug 2020

@timkovamamka lebo ma 3 roky preto. chlapec nieje muž, každý chlapec si má predkožku stiahnuť sám a kedy? je individuálne do puberty má času dosť. Elementárna znalosť anatómie mužského pohlavného orgánu.... zmeňte pediatra a nájdite fundovaného.

karhu
23. aug 2020

nam slezove maste/kupele nezabrali, 2 mesiace som pouzivala kortikoidnu mast, problem zmizol, dieta to v zdravi prezilo..

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
xlucia
23. aug 2020

neunahli sa. to len na slovensku stale riesia blbosti. do puberty casu dost.

ayanamirei
23. aug 2020

@timkovamamka my sme pouzivali tiez pinda mast aj sedave kupele a nepomohlo, predkozku ma syn stale z jednej strany "prilepenu" ☹
@xlucia myslis, ze staci pockat ? lebo mojmu synovi ide stiahnut, ale nie uplne a posielaju nas na urologiu, ze to treba riesit (mne sa teda moc nechce po kamaratkinej skusenosti mu to davat nejak riesit lekarom)

xlucia
24. aug 2020

@ayanamirei ak nema zapaly tak sa to postupne poriesi same

ckatka
24. aug 2020

Riadne umývať aby sa mu tam nespravil nejaký zápal a pri kúpaním v teplej vode nech ho tatko naučí sa s ním hrať.
Keď nepomôže skocte na urológiu, hlavne ak by začal mať problém s mocenim alebo niečo ho bolelo.