Ahojte mam pocit ze 3rocny syn slabsie pocuje. Dúfam ze to bude len mazom rad leží vo vode ine ťažkosti som si nevšimla. Viete mi povedat ako prebieha vyšetrenie u takto malych deti? Lekárov sa boji 😐
zakladne vysetrenie na ORL nie je nic neprijemne. pozrie cez taky maly kovovy lievik do uska a tusim aj do nosa (kvoli mandli), aj takym meracom s gumenou nasadkou vie nieco namerat v tom usku (nijako to neboli, len prilozi k uchu taku gumenu nasadku). Ak by bola treba audiometria, tak s malymi detmi je trochu tazsia spolupraca, ale tam sa mozno ani nedostanete - casto to byva ten stupel, ktory sa da namieste odstranit. Takisto niekedy za horsi sluch moze velka mandla.
audio robia aj v narkóze.. v BA, BB a v KE...ak chceš niečo bližšie napíš IP
Dcerka v tomto veku tiež slabšie pocula, hoci bola aktuálne zdravá, u nej to bolo spôsobené zvacsenou mandlou a opuchom v uskach, ono to vzajomne cele súviselo, dostali sme kvapky, sirup aerius na dlhodobejšie užívanie a musela fúkať do takého balóniky postupne sa jej to upravilo...nič hrozne, samozrejme dôvod moze byt aj iny
Podľa mňa mu len nosná mandla tlači na bubienky, čo je v tomto veku bežné, treba orl vysetrenie
Kolegyňa toto isté riešila cca mesiac dozadu ... zdalo sa jej, že malý zle počuje, išli na ORL, tiež mal v ušku "mazový štuplík", dali mu kvapky, nevyberali tak ako u dospelákov 😉
@marzii35