Ahojte.moja mala ma ist v januari na trojrocku, ktorej sa bojim ja pretoze ona tak strasne vyvadza ked ma ist na vysetrenie nejake. Ona len vidi dvere a uz je boj ju tam len dostat... A pritom okrem ockovania nic take neprezila zle pri doktorke. Ani jej krv nebrali nic... Co mozem urobit, ako ju mozem pripravit aby to lepsie zvladla? Pocula som ze sa vtedy aj tlak meria, co si neviem predstavit ze ako ked nebude v klude...poradte mi, popripade mi napiste ako prezivali preventivky vase deti. Dakujem
@julisalove moj bol akurat v takom obdobi,ze robil u doktorov cirkus. Ale teda nasa ho len zbezne prezrela, ani ho nezmerala,a.i neodvazila. Takze som jej ja povedala kolko meria a vazi,co vie.
Neskor sa to upravilo. Lekarsky kufrik mal u svagrovcov,aj sme sa hravali i hrame na doktorov a pacientov.
Teraz mal 5rocnu prehliadku a mala 3rocnu a vsetko prebehlo v pohode.
Ale svagrinina teraz uz dospela dcera robievala take cirkusy,ze doktorky sa museli vzdy vyzliect z plasta a ist ju vysetrit pred ambulanciu.
@julisalove dcerka mala do cca 2 rokov uplne hysaky pri akomkolvek doktorovi. A potom som ju bravala na poradnu s mladsou dcerkou a tam mala moznost vidiet, ze doktorka nic zle nerobi. A jej pristup sa zmenil o 180 stupnov. U doktorky sa sprava ukazkovo. Aj trojrocna prehliadka lavou zadnou.
A my sa fakt velmi rady hrame s lekarskym kufrikom. Vysetujeme seba i vsetky babiky i hodinu. Takze to tiez odporucam.
A nam merala i tlak a i citat musela, skontrolovala i chrbatik a ploche nozky. Takze dcerku urcite dopredu priprav.
nech jej jezisko prinesie lekarsky kufrik a mozete sa doma hrat, mozes dokupit naozajstnu napr injekciu a este par veci napr skumavku ci tampinuky alebo rychloobvazy ci nejake flasticky od liekov
doma mozes urobit aj na velky vykres citaciu tabulu, aspon si nacvoci citanie obrazkov, nakreslus velke srdiecko, do dalsieho riadku das mensie srdce, kruzok, hribik, sniecko
a do dslsieho este mensie srdce, hribik, ....
prikryje si jedno oko a moze citat